Apple vrea sa FORTEZE Clientii sa Cumpere noi Modele ale iPhone

apple noi iphone

Apple a cam ajuns la “fundul sacului” in ceea ce priveste oferirea de motive bune pentru clienti astfel incat sa-i cumpere telefoanele iPhone, asa ca de ceva vreme incearca o tactia noua. Mai exact, cei de la Apple le-au spus angajatilor sa incerce sa-i convinga pe clientii cu telefoane iesite din garantie sa cumpere modelele mai noi pentru a beneficia de garantie si noutatile oferite.

Apple si-a instruit tehnicienii din magazine, dar si angajatii din alte departamente, sa le ceara clientilor sa cumpere modelele mai noi ale iPhone daca telefoanele lor au iesit din garantie. De la angajatii din Apple Store, si pana la cei din service-urile autorizate, instructiunile Apple pentru toata lumea au avut in vedere convingerea clientilor sa faca upgrade la modelele noi.

Apple foloseste noi tactici pentru a-si creste vanzarile

Apple nu s-a mai folosit pana acum de asemenea tactici pentru ca vanzarile iPhone au mers mai intotdeauna pe un trend ascendent, mai putin in 2018. Intreaga piata smartphone s-a contractat, multi producatori au inregistrat scaderi de vanzari, insa doar ce chinezi au reusit sa ramana in top, cu vanzari in crestere substantiala fata de anul precedent.

In December, as Apple executives worried about demand, the company asked retail employees to promote the new iPhones using methods not seen before. Technicians were told to push iPhone upgrades to consumers with out-of-warranty devices. Senior sales staff had to make sure other retail workers were suggesting upgrades, and easels offering generous trade-in deals for the iPhone XR were erected in stores. Apple’s online homepage was also replaced with reduced iPhone pricing that required a trade-in of older models.

Apple a facut recent o schimbare majora pentru conducerea diviziei care administreaza toate Apple Store-urile, ea avand legatura cu scaderea vanzarilor la nivel global. Cat de rapid ar putea fi rezolvata problema de catre compania Apple este foarte greu de spus, iar asta pentru ca in momentul de fata e foarte greu sa creasca vanzarile in vreun fel, sau altul.