Samsung GALAXY S10. NOUTATE cu IMPACT pentru Huawei, iPhone

Samsung GALAXY S10. O schimbare foarte importanta este impusa de catre compania Samsung pentru telfeoane, iar de ea se vor bucura si fanii Huawei, sau iPhone.

Samsung GALAXY S10 128 gb

Samsung GALAXY S10. Lansarea telefoanelor Samsung se apropie cu pasi repezi, iar din fericire ea aduce pentru noi inclusiv o schimbare foarte mare care va avea impact pentru intreaga piata smartphone. Vorbim despre un nou standard pe care coreenii il aduc pentru piata smartphone din lumea intreaga, el urmand a forta Huawei, Apple, Oppo, Vivo, Xiaomi, si alti producatori chinezi sa le ofere clientilor ceea ce exista pentru Samsung GALAXY S10.

Samsung GALAXY S10. Vorbesc despre faptul ca noile modele de telefoane ale coreenilor vor avea 128 GB de spatiu de stocare oferit ca standard de catre cei de la Samsung, dublu fata de ceea ce exista pentru modelele din 2018. Dublarea spatiului de stocare pentru seria Samsung GALAXY S10 vine si cu o usoara crestere de preturi, insa noul standard va fi rapid adoptat de catre competitori, cel mai probabil poate chiar cu telefoanele care vor fi lansate in cadrul Mobile World Congress 2019.

Samsung GALAXY S10 face 128 GB standardul minim pentru stocare

Samsung GALAXY S10. Companii ca Huawei, Xiaomi, Oppo, Vivo, etc, nu vor ramane cu mult in urma celor de la Samsung in aceasta privinta, iar asta pentru ca ai lor clienti se uita foarte atent la specificatiile telefoanelor cumparate. In cazul celor de la Apple cred ca va mai trece un an si jumatate pana cand 128 GB va deveni noul standard minim pentru spatiul de stocare, dar lansarea Samsung GALAXY S10 cu acest standard va avea un impact foarte important.

Samsung GALAXY S10. Daca tot discutam despre asta, merita mentionat deasemenea faptul ca si integrarea a 12 GB RAM in telefoane, sau 1 TB spatiu de stocare, sunt schimbari care vor avea efect pe piata smartphone. Desigur ca acestea nu devin standarde, pentru ca vorbim despre limite superioare de configuratii, care sunt si scumpe, insa Samsung GALAXY S10 cu 12 GB RAM si 1 TB spatiu de stocare este ceva ce nu va fi ignorat de catre competitori.

Samsung GALAXY S10. Noile telefoane vor fi prezentate in data de 20 februarie in cadrul unei conferinte organizate de catre coreeni, iar lansarea este asteptata pentru data de 8 martie.