Huawei P30 PRO. PRIMUL UNBOXING Video pentru Telefon

Huawei P30 PRO. Primul unboxing video ne arata noul telefon in toata splendoarea sa, impreuna cu o demonstratie a capacitatii camerei de a inregistra poze.

Huawei P30 PRO unboxing

Huawei P30 PRO. Primul unboxing video pentru noul model de telefon a fost facut chiar in timp ce produsul era prezentat pe scena evenimentului din Paris de catre CEO-ul diviziei pentru consumatori din cadrul Huawei. Dupa cum puteti vedea mai jos, vorbim despre versiunea Huawei P30 Pro care are carcasa cu gradient albastru, probabil cea mai frumoasa dintre toate cele create de catre chinezi pentru clientii din lumea intreaga.

Huawei P30 Pro. Primul unboxing ne arata telefonul din toate unghiurile, dar desigur ca l-ati vazut in atat de multe imagini publicate pana acum, unele dintre ele inclusiv pe website-ul companiei chinezesti. Huawei P30 Pro arata foarte bine atat in ceea ce priveste panoul frontal, cat si in ceea ce priveste ecranul, decupajul in forma de lacrima fiind o idee mult mai buna decat cel implementat in iPhone XS, sau perforatia existenta in Samsung GALAXY S10.

Huawei P30 Pro. Puteti vedea deasemenea si o comparatie facuta cu Huawei P20 Pro, dar si cateva imagini inregistrate pentru a ne arata cat de capabila este noua camera quad implementata pentru telefon. Per total, Huawei P30 Pro se anunta a fi un smartphone extrem de interesant, iar asta in conditiile in care Samsung GALAXY S10 parea sa fie telefonul favorit al acestui inceput de an, dar situatia este complet diferita.

Huawei P30 PRO. PRIMUL UNBOXING Video pentru Telefon