Huawei P30 PRO. DISTRUGE Samsung GALAXY S10 in Performante

Huawei P30 PRO. Intr-un nou test de performante reuseste sa distruga Samsung GALAXY S10 in mod complet surprinzator, iata cat de mare este diferenta intre telefoane.

Huawei P30 PRO performante samsung galaxy s10

Huawei P30 PRO. Un prim test de performante facut in contrast cu Samsung GALAXY S10 ne arata ca noul model de smartphone al chinezilor nu e chiar atat de slab precum pare in unele benchmark-uri. Mai exact, Huawei P30 PRO are un chip Kirin 980 cu 8 GB RAM, procesorul fiind lansat in toamna anului trecut, iar Samsung GALAXY S10 din acest test are un chip Exynos 9820, care e si in modelele din Romania, dar care e mult mai slab decat cel Qualcomm Snapdragon 855.

Huawei P30 PRO. Desi in ceea ce priveste viteza de deblocare telefoanele se descurca la fel de bine, in cazul performantelor in folosirea obisnuita a aplicatiilor lucrurile sunt cu mult diferite pentru utilizatori. Samsung GALAXY S10 cu al sau chip Exynos 9820 ramane cu mult in urma Huawei P30 PRO, ceea ce dezvaluie faptul ca puterea sa de procesare nu este chiar atat de mare precum ar dori compania coreeana ca noi sa credem, ceea ce nu e tocmai o veste foarte buna.

Huawei P30 PRO. DISTRUGE Samsung GALAXY S10 in Performante

Huawei P30 PRO. In prima parte a testului telefonul chinezilor castiga detasat in fata Samsung GALAXY S10, insa in a doua parte a testului lucrurile sunt destul de egale intre cele doua telefoane. Atat Huawei P30 PRO, cat si Samsung GALAXY S10 sunt echipate cu cate 8 GB de memorie RAM, iar asta le ajuta sa redeschida la fel de rapid aplicatiile care au ramas in fundal, ceea ce este foarte benefic pentru utilizatorii care lasa multe aplicatii deschise in telefoane.

Huawei P30 PRO. Ca sa fiu sincer, nu ma asteptam ca Samsung GALAXY S10 sa fie intrecut chiar atat de mult in acest test de performante, dar chip-ul Exynos 9820 isi arata din nou problemele din acest punct de vedere. Pe de alta parte, telefonul Huawei P30 PRO din testul de mai sus foloseste un Android special pentru review-uri, modificat de catre Huawei, asa ca performantele ar putea fi marite artificial, asa cum mai face compania chinezeasca, si desigur ca nu e singura.

Huawei P30 PRO. Lansat in cursul zilei de ieri, noul model de telefon poate fi cumparat inclusiv din Romania de catre cei care sunt interesati.