Huawei. PRODUCTA de Telefoane Partial OPRITA

Huawei. Productia de telefoane ale companiei chinezesti a fost partial oprita, anuntul fiind facut astazi pentru a confirma problemele mari prin care trece.

Huawei productie

Huawei. Compania chinezeasca a oprit productia pentru diverse modele de telefoane in ultima saptamana in urma sanctiunilor impuse de catre SUA, dar si din cauza imposibilitatii de a mai cumpara componente, sau a folosi Android. Cei de la Foxconn au confirmat faptul ca Huawei a cerut oprirea unor linii de productie pentru telefoane, reducand substantial comenzile pentru fabricarea lor, dupa ce au scazut si vanzarile, in unele tari chiar si cu pana la 30%.

Huawei. Deocamdata cei de la Foxconn nu pot spune daca reducerea productiei este facuta pe termen lung, sau doar pana in momentul rezolvarii problemelor din SUA, dar e clar ca nu e o miscare obisnuita pentru companie. Chiar si asa, reducerea substantiala a productiei de telfeoane de catre Huawei este ceva perfect normal, avand in vedere ceea ce se intampla in momentul de fata, si n-ar trebui sa fie multa lume mirata de acest lucru.

Huawei. PRODUCTA de Telefoane Partial OPRITA

Huawei. Este totusi foarte clar faptul ca reducerea productiei de telefoane pentru compania chinezeasca a fost substantiala din moment ce Foxconn a oferit aceste detalii pentru presa din China chiar ieri. Informatii privind numarul exact de telefoane care nu vor mai fi produse pentru Huawei nu e clar, dar compania trebuia sa vanda peste 200 de milioane de unitati anul acesta, si se estima ca minim 25% din productie nu va mai fi vanduta din cauza sanctiunilor din SUA.

Foxconn, the Taiwanese electronics manufacturer that assembles handsets products for many phone brands including Apple and Xiaomi, has stopped several production lines for Huawei phones in recent days as the Shenzhen company reduced orders for new phones, according to people familiar with the matter, who asked not to be named as the information is private.

Huawei. E posibil ca reducerea productiei ceruta pentru cei de la Foxconn sa fie mai mare, sau egala, cu aceasta valoare, dar detalii clare nu vor fi oferite nici macar de catre taiwanezi pentru presa. E posibil ca Huawei sa-si rezolve problemele, si sa creasca in viitor productia, dar e clar ca in momentul de fata are pierderi in ceea ce priveste vanzarile de telefoane mobile, ceea ce e o problema destul de mare pentru ei.

Huawei. Deocamdata compania nu a oferit vreo informatie cu privire la reducerea productiei, dar un reprezentant din Spania a confirmat ca vanzarile au scazut cu 25% – 30% dupa aplicarea sanctiunilor in SUA, crescand usor dupa aceea.