Tesla Cybertruck: Precomenzi foarte MARI pentru Automobilul “Viitorului”

Tesla Cybertruck a inregistrat precomenzi surprinzator de mari in ciuda problemelor intampinate in cadrul prezentarii, iata cat de multi oameni sunt interesati.

Tesla Cybertruck este urmatoarea mare inovatie a companiei americane, si puteti vedea in clipul video de mai sus ce s-a gandit ea ca si-ar dori sa cumpere, in principal, americanii in materie de camionete neobisnuite. Tesla Cybertruck a fost prezentata saptamana trecuta de catre companie, si in ciuda aspectului complet diferit fata de orice exista acum pe piata, vorbim despre o camioneta care nu costa la fel de mult precum o Tesla Model X, in mod surprinzator.

Tesla Cybertruck pare sa fi fost un adevarat succes, americanii anuntand ca peste 200.000 de precomenzi au fost inregistrate pentru masina in zilele anterioare prezentarii, ceea ce reprezinta o surpriza destul de mare pentru mai toata lumea. In ciuda design-ului neobisnuit, dar si a faptului ca geamurile laterale ale Tesla Cybertruck s-au crapat in timpul prezentarii, desi n-ar fi trebuit sa se intample asta, americanii sunt oricum foarte interesati de masina.

Tesla Cybertruck: Precomenzi foarte MARI pentru Automobilul “Viitorului”

Tesla Cybertruck are preturi care variaza intre 39.000 de dolari si 69.000 de dolari, fara TVA, in functie de tipul de motorizare, si de diverse alte accesorii care fac experienta de condus mai buna, ofera protectie sporita, sau mai multa flexibilitate pentru sesiunile de offroad. Numarul mare de precomenzi pentru Tesla Cybertruck se poate explica si prin faptul ca e nevoie de doar 100 de dolari pentru a face o precomanda, spre deosebire de 1000 de dolari, cat cerea compania in trecut.

Tesla Cybertruck a avut explicata intre timp si problema geamului securizat care s-a crapat, lovitura primita initial de usa slabind geamul, astfel ca acesta s-a spart mai usor cand a fost lovit cu bila de metal. Explicatiile par sa fi “prins” la americani, iar asa Tesla Cybertruck a inregistrat un succes cu mult peste asteptarile unora, si cel mai probabil lucrurile vor merge spre mai bine, americanii fiind foarte interesati de camionete, dupa cum unii stiati deja.

Tesla Cybertruck va ajunge la clienti incepand cu anul 2021, deci va mai fi o asteptare destul de lunga pana in momentul in care primele automobile vor ajunge pe sosele americane, sau din alte zone de pe glob.