NEBUNIE in Samsung GALAXY S11, cum va DEPASI Huawei P40 Pro

Samsung GALAXY S11 urmeaza sa aiba parte de o nebunie complet neasteptata, iata cu ce va reusi sa depaseasca Huawei P40 Pro si cam tot ce exista pe piata.

NEBUNIE Samsung GALAXY S11 DEPASI Huawei P40 Pro

Samsung GALAXY S11 va fi lansat cu o nebunie completa de catre compania Samsung in cursul lunii februarie, iar asta e ceva ce nimeni nu se astepta sa vada in ciuda tuturor zvonurilor recente care sugerau oferirea unei camere noi. Mai exact, se pare ca Samsung GALAXY S11 urmeaza sa fie lansat cu un nou tip de zoom hibrid care va permite inregistrarea de imagini la distate foarte mari cu zoom de pana la 100X, ceva complet neasteptat in industrie.

Samsung GALAXY S11 ar urma sa depaseasca toate telefoanele Huawei de pana acum cu acest zoom, dar mai mult ca sigur si Huawei P40 Pro, in care este asteptat tot un zoom hibrid maxim de pana la 50X, dar nimic mai mult. Capacitatea Samsung GALAXY S11 de a face zoom hibrid de pana la 100X va fi oferita de un nou senzor de imagine telephoto produs de catre o companie care a fost cumparata anul trecut de catre Samsung, componentele sale fiind deja folosite de OPPO.

Samsung GALAXY S11 vine cu zoom hibrid de pana la 100X

Samsung GALAXY S11 a avut recent inregistrata o functie speciala numita Space Zoom, ea fiind gandita oarecum pentru a sugera fix ceea ce vedem acum, adica un zoom care permite inregistrarea la distate foarte mari. Noul senzor telephoto va avea zoom optic de pana la 10X, dar si capacitatea de a face poze la rezolutia de 48 de megapixeli, ceva ce depaseste absolut orice, iPhone 11, de exemplu, putand face poze cu zoom optic de doar 2X, din pacate.

Samsung GALAXY S11 si Samsung GALAXY S11 Plus ar urma sa aiba implementat acest zoom optic impresionant, insa modelul E nu ar trebui sa poata oferi pentru clienti ceva similar, insa asta nu e tocmai o surpriza mare. Ideea de a oferi zoom optic atat de mare pentru Samsung GALAXY S11 nu este una care sa fie proasta, iar asta deoarece in China telecoanele cu zoom optic foarte mare sunt foarte populare, deci de ce sa nu aiba si Samsung asa ceva ?

Samsung GALAXY S11 ar putea avea o functie care sa permita inregistrarea de poze cu zoom mare si pentru stelele de pe cer, asa cum Huawei P30 Pro a avut una pentru luna, dar totul va fi dezvaluit in primavara anului 2020.