Problema CIUDATA a WhatsApp pe care NIMENI nu a Anticipat-o

WhatsApp are o problema ciudata pe care nimeni nu a anticipat-o pana in momentul de fata, iata de ce se plang utilizatorii in acest moment online.

Problema CIUDATA WhatsApp NIMENI Anticipat

WhatsApp are parte de o problema foarte ciudata raportata pentru utilizatorii din lumea intreaga in momentul de fata, si vorbim despre ceva ce nimeni nu a putut anticipa, iar asta probabil pentru ca nimeni nu se astepta ca ea sa existe. Mai exact, in cazul in care intr-un grup de conversatii, sau o conversatie simpla, exista mai mult de 999 de mesaje necitite, badge-ul care afiseaza notificarile nu se va mai modifica, si va ramane blocat la acea cifra.

WhatsApp are foarte multe grupuri in care se publica foarte multe mesaje si informatii in mod constant, astfel ca exista persoane care se intalnesc, din pacate, cu aceasta problema, si care au inceput sa o raporteze online. Puteti vedea mai jos cum se manifesta problema, si cei care o raporteaza par sa faca parte din grupuri WhatsApp in care se publica foarte multe poze, clipuri video, si alte lucruri comice, nu neaparat mesaje de la oameni obisnuiti.

Problema CIUDATA a WhatsApp pe care NIMENI nu a Anticipat-o

whatsapp badge notificari

WhatsApp are zeci de ingineri care lucreaza la dezvoltarea aplicatiei de mesagerie in momentul de fata, insa de ce niciunul dintre ei nu a descoperit aceasta problema este foarte greu de inteles in momentul de fata. Desigur ca problema trebuia descoperita de catre acesti ingineri inainte ca ea sa fie raportata de catre utilizatori, insa chiar si acum dupa ce a fost raportata, e greu de spus cat de rapid va fi rezolvata, iar asta daca va fi rezolvata de catre ei.

WhatsApp este folosita in versiune beta de catre foarte multi oameni, si e foarte posibil ca unii sa fi mentionat catre inginerii companiei americane aceasta problema, dar in lipsa unor rezolvari, acum o raporteaza si utilizatorii obisnuiti. Desigur ca problema in sine nu este una foarte serioasa, iar cei care nu citesc 999 de mesaje dintr-un grup probabil ca nu-si bat prea mult capul cu ceea ce se intampla dincolo de aceasta cifra.

WhatsApp ar putea rezolva problema la un moment dat, insa chiar daca nu va face, probabil ca nu va exista prea mult scandal in legatura cu ceea ce se intampla in momentul de fata.