iPhone 11 PRO vs Mate 30 Pro, Pixel 4 si Note 10, Camerele Comparate

iPhone 11 PRO are astazi parte de o comparatie extrem de interesanta in care este pus fata in fata cu Huawei Mate 30 Pro, Google Pixel 4 si Samsung GALAXY Note 10 pentru a ni se arata care dintre telefoane are camera mai buna

Vorbim despre o comparatie pentru camerele tuturor celor 4 telefoane, iar in cazul iPhone 11 PRO este folosit inclusiv sistemul Deep Fusion, da, acela care face pozele grozave pe care ni le-a promis compania Apple.

Desi Deep Fusion reuseste sa imbunatateasca simtitor pozele facute cu iPhone 11 PRO in comparatie cu cele facute fara aceasta tehnologie, sistemul in sine nu este intotdeauna mai bun fata de ceea ce vedem la alte modele de telefoane.

Google Pixel 4 a reusit in multe randuri sa depaseasca iPhone 11 PRO cand vine vorba despre calitatea pozelor, atat in conditii normale de inregistrare, cat si in ceea ce priveste inregistrarea in conditii de luminozitate scazuta.

iPhone 11 PRO si Google Pixel 4 au avut in mod constant poze mai bune decat cele ale Huawei Mate 30 Pro si Samsung GALAXY Note 10, iar diferentele au fost uneori destul de mari intre telefoane.

Voi ce parere aveti ?