Telekom: TOTI Clientii Vizati de aceste Mesaje IMPORTANTE

Telekom are toti clientii din Romania vizati de aceste mesaje foarte importante despre care ei ar trebui sa stie, iata ce are de comunicat grupul telecom.

Telekom recomandari

Telekom a publicat o serie de noi mesaje foarte importante pentru clientii sai din Romania, si vorbim despre ceva ce ar trebui sa fie in atentia tuturor oamenilor pentru ca trecem cu totii printr-o perioada dificila. Cei de la Telekom isi continua seria mesajelor prin care incearca sa ii ajute pe clientii din toata Romania cum sa accepte mai usor ideea de a sta pentru perioade mai lungi de timp in case, dar si cum sa isi ocupe timpul cu mai mult spor.

Cu Telekom petreci mai mult timp de calitate alături de familie, pentru că #StamAcasa. Clienții serviciului de…

Publicată de Telekom Romania pe Joi, 26 martie 2020

Telekom le readuce clientilor din Romania aminte de faptul ca daca au un abonament de televiziune TV M primesc in mod automat beneficiile care sunt disponibile pentru abonamentele TV L. Acest upgrade este facut automat s gratuit pentru toti clientii Telekom din Romania, iar multumita acestei schimbari toata lumea ar trebui sa aiba mai multe de vazut in timp ce ramane in case pentru ase proteja de infectare cu noul Coronavirus.

Telekom: TOTI Clientii Vizati de aceste Mesaje IMPORTANTE

#StamAcasa și vorbim cu toți cei dragi prin video call sau audio call cu cartela Mobil Nelimitat. O comanzi direct de pe…

Publicată de Telekom Romania pe Miercuri, 25 martie 2020

Telekom le spune deasemenea oamenilor ca pot comanda in mod gratuit acasa cartela Mobil Nelimitat care el permite sa se foloseasca de internetul nelimitat pe care operatorul il ofera pentru clienti. In baza extraoptiunii care este disponibila pentru cartelele prepay de la Telekom, oricine poate tine legatura cu persoanele dragi in viata de zi cu zi prin apeluri video, sau audio, dar beneficiile sunt bune si pentru a vedea filme prin Netflix, si nu numai.

Trăim aceleași emoții: grijă pentru familie și cei apropiați, neliniște pentru tot ce se întâmplă în jurul nostru și…

Publicată de Telekom Romania pe Marţi, 24 martie 2020

Telekom vine in final si cu alte cateva recomandari pentru cei care stau acasa, si care nu prea mai au idei in legatura cu ceea ce ar putea sa faca in aceasta parioada grea pentru toata lumea. Desigur ca vorbim despre recomandari pe care le-am mai vazut si de la alti operatori de telecomunicatii, nu e nimic 100% nou oferit acum, dar e bine sa ne fie readuse in atentie lucrurile importante de care este bine sa stim in aceasta perioada.

Telekom a anuntat zilele trecute ca inca mai are magazinele din Romania deschise, daca aveti nevoie urgenta sa faceti ceva, dar recomanda sa faceti totul online, de la plata facturilor si pana la cererile de ajutor.