BANCA Transilvania: SURPRIZA catre Clienti, ce Ofera GRATUIT

BANCA Transilvania are o surpriza foarte mare pentru clientii sai din toata ROmania, iata ce a decis sa ofere gratuit pentru toata lumea chiar acum.

BANCA Transilvania bratara

BANCA Transilvania are in aceasta seara o surpriza foarte mare pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca a decis sa le ofere in mod gratuit ceva ce poate fi de extrem de mare ajutor pentru unii dintre ei. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania readuc in atentia clientilor faptul ca desfasoara in momentul de fata un concurs foarte interesant prin intermediul aplicatiei BT Pay, si le ofera posibilitatea de a castiga o bratara de fitness.

BANCA Transilvania le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a castiga o bratara Fitbit Charge 4 daca isi sincronizeaza sesiunile zilnice de fitness cu aplicatia BT Pay, ea avand integrare pentru asa ceva. BT Pay este singura aplicatie financiara care are implementata o asemenea integrare, iar asta pentru ca BANCA Transilvania vrea sa ii convinga pe clientii sai sa faca mai multa miscare in viata de zi cu zi, si le ofera un premiu interesant daca o fac.

BANCA Transilvania: SURPRIZA catre Clienti, ce Ofera GRATUIT

BANCA Transilvania impune si un obiectiv serios pentru cei care vor sa castige premiile pe care le are de oferit, spunand ca 15.000 de pasi facuti in 3 zile, si inregistrati in aplicatie, pot aduce sansa de a castiga un Fitbit Charge 4. Desigur ca nu toti clientii BANCA Transilvania sunt capabili sa atinga performante de acest gen, asa ca probabil numarul celor care pot castiga bratara de fitness oferita de catre banca este unul destul de mic.

BANCA Transilvania ofera aproape in mod saptamanal posibilitatea de a castiga diverse premii prin intermediul aplicatiei BT Pay, insa acest concurs este unul care are o durata ceva mai lunga decat de obicei. Acest concurs are o perioada de valabilitate limitata, asa ca daca sunteti interesati sa participati la el, ar fi bine sa o faceti chiar acum, cat inca mai aveti posibilitatea de a castiga acest premiu facandu-va exercitiile de fitness zilnice.

BANCA Transilvania nu mai are alte concursuri de acest gen active in momentul de fata, dar va anunta mai mult ca sigur unul nou pentru BT Pay Day in cursul zilelor urmatoare.