Prima saptamana cu Samsung Galaxy S II

Cu ajutorul celor de la evoMAG am intrat in posesia unui Samsung Galaxy S II, cel mai bine vandut smartphone Android la ora actuala. Timp de o saptamana voi face anumite comparatii intre iPhone 4(pentru ca acesta este varful de gama al Apple si se vinde acum in magazine) cu iOS 4.3.3 si iOS 5(pentru ca va fi disponibil in viitorul apropiat) si Samsung Galaxy S II. Terminalul este rapid, are un design care mie unul nu imi place iar constructia da impresia unui telefon ieftin si nu a unui smartphone de cateva sute de euro.

Android-ul imi aduce aminte de Symbian cand vine vorba de navigat prin meniurile de setari sau prin lista de aplicatii si trebuie sa recunosc faptul ca de mult nu am mai auzit shutter-ul camerei deschizandu-se cand pornesc aplicatia Camera sau comut din video in photo mode. Pana acum Samsung Galaxy S II m-a uimit in mod placut doar la rapiditatea cu care incarca site-urile web dar am primit dispozitivul abia acum o ora. Imi place faptul ca experienta de navigare in paginile web nu este afectata de continutul flash insa modul in care sunt afisate clipurile video lasa de dorit. Voi incerca sa acopar cat mai multe diferente si asemanari dintre iOS/Android, iPhone 4 si Samsung Galaxy S II insa nu voi face un review dispozitivului.

Daca doriti sa testez ceva anume sau doriti sa aflati ceva anume despre terminal va rog sa lasati un comentariu. Le multumesc din nou celor de la evoMAG pentru oportunitate.