iPhone 5 cu ecran de 4 inch si iPhone 4S listate de un operator american

     Aseara va spuneam ca in iTunes 10.5 beta 9 Apple a listat iPhone 4S ca fiind unul dintre dispozitivele compatibile cu noua versiune a programului dar a inclus si cateva iconite care dadeau de inteles ca noul terminal va arata precum iPhone 4. In cursul serii trecute au fost facute screenshot-urile din acest articol si ele prezinta atat terminale iPhone 5 cat si terminale iPhone 4S listate de un operator de telefonie mobila regional din SUA. iPhone 5 este listat ca avand un ecran de 4 inch, camera de 8 megapixeli, conectivitate HSDPA+ si un pret de pornire de 700$, totul aliniindu-se cu zvonurile prezentate pana acum.

    iPhone 4S pe de alta parte este listat ca avand o camera de 5 megapixeli, ecran de 3.5 inch si chip A5, cu un pret de pornire de 400$ deci teoretic acesta ar fi modelul ieftin al iPhone. Daca informatiile prezentate de operatorul din Cincinnati sunt adevarate atunci iPhone 4S va inlocui iPhone 4 in oferta Apple iar iPhone 5 va fi terminalul pe care il asteptam cu totii. Desigur ca informatiile vin de la un operator regional care teoretic nici macar nu ar trebui sa aiba iPhone-ul in vanzare dar asta nu inseamna ca ele nu sunt adevarate mai ales ca vin cu doar 2 zile inaintea conferintei Apple.

     Nu uitati ca pe 4 octombrie va astept pe iDevice.ro sa discutam despre e prezinta Apple si desigur sa vizionam conferinta LIVE pentru ca in mod sigur vor exista feed-uri de la conferinta.