Un vicepresedinte al Apple renunta la aplicatia Instagram dupa lansarea versiunii pentru Android

  Acum cateva saptamani au aparut foarte multe discutii ce aveau la baza lansarea versiunii pentru Android OS a celebrei aplicatii Instagram. Atunci foarte multi posesori de terminale iPhone s-au aratat a fi nemultumiti de decizia companiei, insa in final aceasta schimbare i-a ajutat pe cei de la Instagram sa isi vanda compania pentru 1 miliard de dolari. La Apple schimbarea nu a fost primita bine si Phill Schiller, vicepresedintele diviziei de marketing, a luat decizia de a nu mai utiliza aplicatia Instagram pentru ca “farmecul” ei a disparut dupa lansarea versiunii pentru Android OS.

Instagram is a great app and community. That hasn’t changed. But one of the things I really liked about Instagram was that it was a small community of early adopters sharing their photographs.  Now that it has [grown] much larger the signal to noise ratio is different. That isn’t necessarily good or bad, it’s just not what I originally had fun with.

  Instagram a fost aleasa aplicatia anului pentru App Store-ul dedicat terminalelor iPhone, deci “tradarea” nu a fost iertata de catre cei din cadrul Apple. Cand un om atat de important renunta la un serviciu de acest gen, altii ii vor urma cu siguranta exemplu si Instagram a pierdut deja foarte multi posesori de terminale iPhone, insa exodul nu se va opri aici.