iLostFinder iti spune cine ti-a furat/gasit iDevice-ul si iti trimite o poza cu utilizatorul

  Nu de putine ori am fost intrebat cum pot fi recuperate iPhone-urile pierdute de utilizatori sau cele care au fost furate, iar de fiecare data am intrebat utilizatorii daca au activat functia Find My iPhone. Aceasta este principala functie care va permite sa descoperiti un iDevice al Apple si recent compania a imbunatatit sistemul prin care utilizatorii isi pot regasi un iDevice. Daca sistemul Find My iPhone nu este indeajuns de atractiv pentru voi, atunci poate veti fi interesati sa utilizati tweak-ul iLostFinder care functioneaza intr-un mod similar, doar ca nu se bazeaza pe functionalitatea GPS-ului vostru.

iLostFinder is an essential app for you as an anti-theft lost finder. With iLostFinder installed on the iPhone/iPad, you can win a chance to get it back when it is lost or stolen. When the thief trys to unlock your iPhone with a wrong Passcode, iLostFinder will take a photo of his face and send the photo to your Email. You can then hand over the photos to the Police to catch the thief. iLostFinder can also display a message telling the one who got your device to return it to you.

  • After installation, navigate to Settings – iLostFinder and configure it.<br>
  • Go to Settings-General-Passcode Lock and set a Passcode.<br>
  • For help, please go to ilostfinder.com.

  iLostFinder a fost facut in ideea de a oferi utilizatorilor posibilitatea de a afla exact cine le-a furat/gasit iDevice-ul, asa ca tweak-ul face automat o poza celui care are terminalul vostru si o trimite automat prin email catre voi. Desigur ca terminalul trebuie sa aiba o camera frontala si sa fie conectat la internet pentru a functiona, iar in mare tweak-ul trebuie folosit cu Find My iPhone pentru a avea rezultate cat mai bune. iLostFinder este disponibil gratuit in Cydia.