Supermarket-urile din Marea Britanie echipeaza carucioarele de cumparaturi cu dock-uri pentru iPad

     In Marea Britanie iDevice-urile par a fi utilizate la scara larga oriunde si oricand din moment ce unele supermarket-uri vor investi sume considerabile pentru a cumpara carucioare de cumparaturi echipate cu dock-uri pentru tablete. Carucioarele vor fi echipate cu baterii si incarcatoare solare care permit incarcarea tabletei insa vor avea si senzori de proximitate care avertizeaza utilizatorii cand o persoana se apropie prea mult de caruciorul propriu. Aceste carucioare vor fi introduse in cateva supermarket-uri din vestul Londrei si daca proiectul va avea succes atunci el va fi implementat la scara nationala.

The trolleys come complete with a tilting iPad holder and speakers. Their front bumpers are fitted with a sensor which lets off a warning beep if an engrossed shopper gets too close to another customer, while an onboard battery with a self-charging solar panel ensures that the iPads never run out of power.

      Britanicii au avut in general idei ciudate insa aceasta s-ar putea dovedi a fi foarte utila pentru clienti. Multi vor aprecia dock-ul daca le da posibilitatea de a isi icnarca dispozitivul si tableta poate fi utilizata pentru a scrie o lista de cumparaturi deci personal cred ca este o idee buna pentru societatea britanica. In Romania poate peste aproximativ 5 – 10 ani va fi nevoie de asa ceva.