Prima Pagina Apple Supermarket-urile din Marea Britanie echipeaza carucioarele de cumparaturi cu dock-uri pentru iPad

Supermarket-urile din Marea Britanie echipeaza carucioarele de cumparaturi cu dock-uri pentru iPad

     In Marea Britanie iDevice-urile par a fi utilizate la scara larga oriunde si oricand din moment ce unele supermarket-uri vor investi sume considerabile pentru a cumpara carucioare de cumparaturi echipate cu dock-uri pentru tablete. Carucioarele vor fi echipate cu baterii si incarcatoare solare care permit incarcarea tabletei insa vor avea si senzori de proximitate care avertizeaza utilizatorii cand o persoana se apropie prea mult de caruciorul propriu. Aceste carucioare vor fi introduse in cateva supermarket-uri din vestul Londrei si daca proiectul va avea succes atunci el va fi implementat la scara nationala.

The trolleys come complete with a tilting iPad holder and speakers. Their front bumpers are fitted with a sensor which lets off a warning beep if an engrossed shopper gets too close to another customer, while an onboard battery with a self-charging solar panel ensures that the iPads never run out of power.

      Britanicii au avut in general idei ciudate insa aceasta s-ar putea dovedi a fi foarte utila pentru clienti. Multi vor aprecia dock-ul daca le da posibilitatea de a isi icnarca dispozitivul si tableta poate fi utilizata pentru a scrie o lista de cumparaturi deci personal cred ca este o idee buna pentru societatea britanica. In Romania poate peste aproximativ 5 – 10 ani va fi nevoie de asa ceva.

 • catanzaro27

  In Romania in secunda 2 n-ar mai fi nici un iPad pe carucioare :))

 • mihaifoto

  guest nu mai zici nimic?

 • KFF

  Eu din textul in engleza inteleg ca magazinele vor avea ipad holder adica doar suportul unde clientii isi pot monta ipadul propriu si si-l pot incarca in timpul cumparaturilor . Fiecare cu aplicatia lui favorita de shopping reminder va putea sa isi faca cumparaturile .

  Asa se deduce din textul in engleza .

  LE Acum am vazut ca s-a corectat si titlul si articolul , in consecinta sunt doar dock-uri , nu iPaduri .

 • Asta am si spus, se baga doar dock-uri, am explicat clar.

 • catanzaro27

  asta e altceva

 • KFF

  La prima versiune a stirii scria de iPaduri .

 • Stirea nu a fost modificata, o poti cauta in google cache.

 • KFF

  Inseamna ca nu ma trezisem bine , eram in pat cand scriam primul post .

 • KFF

  Se pare ca respectivele carucioare sunt sponsorizate de Sky Sports (un fel de DigiSport de la ei 🙂 si iti recomanda aplicatia Sky GO care ii ajuta pe barbatii iesiti la cumparaturi sa isi poata urmari meciurile de fotbal sau cricket sau rugby pe iPad in timp ce sunt in magazin 🙂
  Dar nu in orice magazin ci deocamdata doar in Sainsbury’s , una dintre cele mai mari retele de supermarketuri din UK .

  http://www.skysports.com/skygo

  http://www.engadget.com/2011/08/31/ipad-dock-shopping-cart-keeps-footie-fans-and-their-other-halves/

 • edy

  Jony Ive impression, using his English accent: “iDevices change the way we interact with our shopping cart “. Cracks me up! 😀