iDevice.ro iti va face cadou un iPhone 4S

  iDevice.ro este in momentul de fata cel mai citit blog tehnologic din Romania si chiar daca am facut pana acum cateva concursuri, nu am reusit sa va ofer deocamdata un iDevice. Ei bine totul se va schimba in curand deoarece voi organiza un giveaway in care voi oferi un terminal iPhone 4S, cel mai recent smartphone produs de compania Apple. Cand voi oferi iPhone-ul? La o data ulterioara si toti cei care au aplicatia iDevice.ro instalata sau viziteaza iDevice.ro zilnic vor afla de indata ce giveaway-ul va porni.

120 COMENTARII

  1. Abea asteptam :)) daca o sa castig promit ca o sa dau iphone-ul meu 4 gratis cui vreti voi :)) ca si asa ma gandeam sa fac un upgrade de la 4 la un 4S

  2. Sper ca acum avand in vedere premiul nu mai apelezi la twitter, facebook si alte siteuri de socializare….nu de alta,dar sa poată participa toată lumea

  3. in sfarsit ceva serios … deaia si intru pe idevice.ro 🙂 de mult asteptam un astfel de premiu, ar fi buna si o tableta ipad3 🙂 in viitorul apropiat

  4. in sfarsit ceva serios … deaia si intru pe idevice 🙂 de mult asteptam un astfel de premiu, ar fi buna si o tableta ipad3 🙂 in viitorul apropiat

  5. Sper sa-l castige cineva care merita, cineva care nu are i4 sau i4s. In orice caz mult noroc. Eu cel putin stiu ca nu voi castiga.

  6. Super tare ! Abia astept pprnorea acestui concurs 🙂 sper sa nu-l castige careva care mai are deja un iphone 4s sau 4 🙂 . Succes tuturor !!

  7. usor usor ca daca il luati tare nu va acorda premium asa, trebuie sa-l meritati ! felicitari comunitatii iDevice.ro

  8. Felicitari comunitatii. Imi place categoria zilnica “Aplicatii gratuite pt iPhone, iPad si iPod touch”. TNX, ZaOne. Am de mult aplicatia instalata pe iPad-ul meu

  9. Felicitari pentru initiativa. Ne bucuram ca iDevice.ro a ajuns unde este astazi si speram sa se aplice si aici legea lui Moore 🙂

  10. Eu fara misto chiar sunt obsedat de iphone, sincer sa fiu intru pe putin de 30 de ori pe zi pe acest site, cateodata intru si de 5 ori in 5 minute(dau refresh) de parca as fi pe facebook, a si cu telefonul stau aproape toata ziua deschis(pt ca fac totul de pe el, pe laptop intru de 2 ori pe zi), incarc telefonul de 2-3 ori pe zi 🙂 , daca am ajuns as stau cu usbul dupa mine …

    In fine ciudat ca oferi un 4s(e scump), dar de apreciat si sper ca cel care-l castiga sa se bucure cu adevarat de el, succes in continuare 🙂 !

  11. Bravo zaone! Si asa de miercuri stau fara 3gs-ul pt ca este in service la orange si vroiam sa il schimb cu un 4s….poate asta e ocazia! Multumim idevice pt tot ceea ce faci pentru noi zi de zi!

  12. super…abia astept…pt sotia mea ar fi perfect un cadou frumos…eu mi-am luat direct din LA la incep anului… 😀

  13. ————————————————————-
    daca voi castiga eu, ofer 3GS 16gb black (vechime 3 luni) unui alt utilizator iDevice.ro
    ————————————————————-

  14. Ce bun ar fi, având în vedere că mâine e ziua mea și ar fI o ocazie bună, să am o șansă, de a-mi schimba 3GS-ul actual. De abia aștept! Felicitări Zaone!

  15. Zaone, una sintre cele mai bune decizii de pana acum. Am idevice.ro de cateva
    Uni si in fiecare zi ( in afara de unele zile in care am fost plecat ) intru si citesc stirile. Dintre towte aplicatiile pe care le am iDevice e cea mai utilizata. Tineo tot asa Zaone, esti cel mai tare!!!

  16. Sper sa castig ca 3g-ul meu se cam duce, difuzorul s-a dus, wifi-ul la fel. Urez multa bafta tuturor in special celor cu un idevice mai vechi.

  17. As fi fericit daca as castiga 4s-ul,dar m-as bucura si daca altcineva mi-ar dona mie vechiul lor idevice,macar un 3g,ca al meu e vai de el,dar nu il dau imi place prea mult.

  18. Eu am avut 3gs. Am trecut baricada si mi-am luat un Sgs1, apoi un Sgs2, apoi un Desire S. Mi-a ajuns. Acum vreau un 4s. Cine stie…poate il castig aici. Daca se va intampla asa voi dona Desire S-ul actual.

  19. Tin sa te felicit pentru munca depusa Zaone!
    Iti vizitez de foarte multa vreme blog-ul si tin sa precizez ca faci o treaba excelenta! 😀

  20. Nu am avut niciodata un iphone …nu imi permit .felicitari pentru acest gest zaone
    Nu stiu cum se acorda acest premiu daca poate cineva sa imi spuna
    Success tuturor

  21. Probabil si-a facut baiatul o pagina cu “dati like si castigati iPhone 4S” si i-am stricat-o, el crede ca eu am doi ani ca toti desteptii de pe FaceBook care inseala lumea.
    Revenind la subiect, de unde si pana unde Samsung?