Microsoft Office pentru iOS ar putea fi disponibil din noiembrie in App Store

  Acum cateva luni de zile v-am spus ca o versiune pentru iOS a suitei Office urmeaza sa fie lansata, insa atunci nu se stia data la care ea va fi disponibila in App Store. Desi de atunci nu s-a mai auzit absolut nimic despre aceasta aplicatie, iata ca acum avem informatii noi deoarece versiunea pentru iOS a acestei aplicatii ar urma sa fie lansata in luna noiembrie in App Store. Aplicatia ar urma sa ofere utilizatorilor posibilitatea de a citi, edita si face documente care pot fi in mod normal accesate cu suite Office pentru Mac si Windows, deci vorbim despre o functionalitate destul de complexa.

The app’s user interface is similar to the current OneNote app, but it has hints of Metro, the new design language that can be seen in Windows Phone and in the as-yet-released Windows 8 desktop operating system. Word, Excel and PowerPoint files can be created and edited locally and online.

  Aplicatia a fost gandita pentru a functiona pe tableta iPad, insa o versiune pentru iPhone va fi deasemenea disponibila, dar probabil functionalitatea nu va fi la fel de grozava, avand in vedere dimensiunile reduse ale ecranului. In momentul de fata exista multe aplicatii care ne permit sa citim, editam sau sa cream documente de pe iDevice-uri si ramane de vazut cu ce vor veni in plus cei de la Microsoft.