iPhone 5S si iPhone 5C – iata preturile oficiale pentru Orange Romania

UPDATE 2:  Oferta comerciala o gasiti in acest articol!

  Cu doar cateva minute in urma, Orange Romania a publicat comunicatul de presa de mai jos in care ofera informatii despre oferta comerciala pentru iPhone 5S si iPhone 5C, ambele terminale urmand a fi lansate de maine in magazinele operatorului. Dupa cum puteti vedea si in comunicat, iPhone 5S va fi disponibil in oferta operatorului la preturi incepand de la 299€ la un abonament Pantera 55, iPhone 5C fiind disponibil la un pret de pornire de 249€ la un abonament recomandat Pantera 44.

  Achizitionarea iPhone 5S si iPhone 5C impreuna cu unul abonamentele recomandate va aduce clientilor acces gratuit la aplicatiile Orange TV Go si Orange Cloud, plus asigurare gratuita. Separat de toate acestea, cei de la Orange vor comercializa peste 50 de accesorii compatibile cu cele doua terminale(inclusiv carcasele de piele si cauciuc), noile Nike Fuelband fiind recomandate catre clienti. La final raman cei care intentioneaza sa beneficieze de sistemul buy-back, ei putand aduce un iPhone vechi la Orange, in schimbul lor urmand a primi un voucher care poate fi utilizat pentru a achizitiona unul dintre cele doua terminale noi.

  Din pacate Orange Romania nu da de inteles ca va avea vreun magazin deschis in cursul acestei nopti, as ca ramane sa le achizitionati maine din magazinele care vor avea unitati disponibile, sau din magazinul online. Din pacate primele informatii obtinute pana acum din diverse surse indica faptul ca extrem de putine unitati ale iPhone 5S au fost trimise in tara, asa ca nu va bazati prea mult pe magazinele fizice.

UPDATE: Se pare ca magazinul online Orange va permite comercializarea noilor terminale incepand cu ora 0:00.

iPhone 5c si iPhone 5s, disponibile in portofoliul Orange

Bucuresti, 24 octombrie 2013  – Incepand de maine, 25 octombrie, Orange aduce in magazinele din Romania cele mai noi smartphone-uri compatibile cu 4G si HD Voice, iPhone 5c si iPhone 5s.

iPhone 5s, cel mai avansat smartphone din lume, dotat cu senzorul Touch ID care scaneaza amprenta pentru a debloca telefonul sau pentru a cumpara aplicatii, este recomandat impreuna cu abonamentul Pantera 55 la un pret de 299 euro (TVA inclus) pentru modelul de 16 GB. iPhone 5s ofera performante hardware si grafice de doua ori mai rapide decat modelul precedent datorita procesorului A7 si are o camera iSight de 8 MP cu care pot fi inregistrate clipuri HD la 1080p cu efecte slow-motion. La Orange este disponibil in culorile auriu, argintiu si gri stelar, alaturi de husele si accesoriile dedicate.

Tot din 25 octombrie, clientii pot gasi la Orange smartphoneul iPhone 5c, cel mai colorat iPhone de pana acum. Disponibil in culorile albastru, verde, roz, galben si alb la pretul de 249 euro (TVA inclus) cu abonamentul recomandat Pantera 44, iPhone 5c are la baza un design complet nou, un procesor puternic A6, precum si o camera iSight de 8 MP, cu care pot fi capturate imagini surprinzatoare in formate multiple, inclusiv cel patrat si cel panoramic.

Clientii vor gasi in magazinele Orange cele mai noi accesorii lansate de Apple, alaturi de peste 50 de carcase, folii de protectie, incarcatoare si adaptoare compatibile cu iPhone 5s si iPhone 5c. In plus, pasionatii de fitness care doresc sa-si monitorizeze activitatea zilnica, consumul de calorii si timpul petrecut in miscare, au la dispozitie bratara Nike+ Fuelband cu 10% discount la cumparare impreuna cu iPhone 5c/5s.

Pentru a profita de vitezele ultrarapide si de acoperirea 4G din capitala, clientii Orange din Bucuresti au parte de o oferta speciala prin programul Buy-Back. Ei pot preda vechiul iPhone (iPhone 3G/3GS, iPhone 4/4s) pana pe 31 decembrie 2013 in schimbul caruia  vor primi un voucher ce poate fi folosit la cumpararea unui iPhone 5c sau iPhone 5s, prin activarea sau prelungirea unui abonament Orange pe 2 ani. Valoarea voucherului poate fi verificata din 25 octombrie pe www.orange.ro/iphone .

Toti cei care aleg iPhone 5s si iPhone 5c alaturi de abonamentele Pantera 44 sau Pantera 55 vor beneficia de asigurare gratuita, precum si de acces la aplicatiile Orange Cloud si Orange TV Go.