blackra1n si Icy pun iPhone-ul pe butuci

blackra1n_icon ATENTIE utilizatori ai binecunoscutului program de jailbreak blackra1n! In graba de a lansa programul geohot a lasat in urma o serie intreaga de buguri, binecunoscute mai ales utilizatorilor de iPhone 3G pentru care procesul de deblocare se dovedeste a fi un adevarat test de rezistenta. Din pacat trebuie sa adaugam pe lista bucurilor si versiunea de Icy care se instaleaza din aplicatia creata de geohot pentru blackra1n. Se pare ca la instaleaza anumitor aplicatii prin Icy exista posibilitatea ca telefonul sa nu mai porneasca fortandu-va astfel de faceti restore.

Problema i-a fost raportata lui geohot insa dupa cum unii prea bine stiu, he has a mind of his own. Pana una alta puteti folosi cu incredere si custom fw`s ca si solutie de jailbreak.

Articolul precedentWindows 7 is out!
Articolul următorCum sa faci un custom ipsw pentru firmware 3.1.2(Mac only)
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.