Specificatii iSlate/iTablet si de ce nu am avut software update pentru iPhone

Dupa recenta “confirmare” a noii iTablet/iSlate ce urmeaza sa fie lansata la sfarsitul acestei luni de catre Apple, au inceput sa apara si primele zvonuri serioase in legatura cu specificatiile viitorului produs al gigantului din Cupertino. Desi astazi France Telecom a incercat sa repare greseala spunand ca nu stie nimic in legatura cu vreo posibila lansare a unor produse Apple la sfarsitul lunii ianuarie, site-urile de profil au inceput sa prezinte primele “concepte” de iTablet/iSlate impreuna cu posibile specificatii adunate de la diferite surse din lumea IT.

Printre concepte si specificatii a fost lansata o ipoteza conform careia lipsa software update-urilor pentru iPhone din ultima vreme se datoreaza in principal lansarii produsului pentru ca in software s-ar gasi eventuale dovezi ale existentei iSlate/iTablet-ului. Nu e prima oara cand intr-un firmware s-ar gasi asemenea dovezi, s-a intamplat in trecut cu iPod Touch 3G, iPhone 3GS, etc si Apple incearca sa joace cartea prudentei de data aceasta tinand totul ascuns pana in ziua lansarii.

Iata ce specificatii se zvoneste a avea noul iSlate/iTablet :

  • The tablet’s multi-touch gestures are “out of control.”
  • It’s powered by an incredibly fast ARM CPU
  • It runs on the iPhone kernel.
  • The internal model number is K48AP.
  • There hasn’t been an updated iPhone OS build because there’s too much tablet-related code/references in the OS and Apple obviously didn’t want that to leak. Oops.
  • The tablet is basically an “iPhone on steroids.”

Acestea sunt doar zvonuri, nimic nu este confirmat oficial, insa ultima fraza am auzit-o cu cateva luni in urma cand Steve Jobs a revenit la conducerea Apple si a preluat fraiele priectului tabletei. Va fi sau nu va fi un “iPhone on steroids” ramane de vazut, pana atunci, crezi ca vom vedea si firmware 3.2 la lansare? Daca da, ce crezi ca va aduce nou?

1 COMENTARIU