Prima Pagina aplicatii CallController 1.7 – aplicatia ideala pentru managementul apelurilor

CallController 1.7 – aplicatia ideala pentru managementul apelurilor

CallController este poate unul dintre cele mai utile addon-uri din Cydia in ceea ce priveste management-ul apelurilor, atat in ceea ce priveste lista de apeluri dar si in privinta apelurilor pe care le primit insa nu se limiteaza doar la atat. CallController este un proiect mai vechi si in principal adauga posibilitatea de a gestiona lista de apeluri primite/trimise/missed dar adauga optiunea de a raspunde la telefon prin folosirea accelerometrului.

CallController 1.7 vine cu o serie intreaga de noutati care merita trecute in revista dar care transforma totodata acesta add-on intr-un must have pentru multi utilizatori de iPhone. In meniul principal si aceleasi optiuni care erau inainte, addon-ul va da posibilitatea de a alege diferite actiune pe care sa le faca in functie de cum e telefonul, fie sa respinga apelul, sa il trimita direct catre casuta vocala sau sa inchida sonorul; sub aceste optiuni avem meniul General Settings care va permite sa adaugati o iconita in StatusBar cand CallController e activat, va adauga un buton pentru activarea/dezactivarea CallController direct din LockScreen, va da totodata posibilitatea de a seta sensitivitatea accelerometrului pentru a raspunde prin simpla scuturare a telefonului dar si optiunea de a trimite un SMS cand respingeti apelul.

Revenind la pagina principala de optiuni, sub General Settings exista un submeniu denumit Extras care contine o serie de noutati : in primul rand optiunea Recent Row deletion va permite sa stergeti lista de apeluri “ratate”/missed, fie automat prin scuturarea telefonului fie va adauga un buton in lista de apeluri pentru a le sterge manual; a doua optiune este Auto Answer Calls cu ajutorul careia puteti seta un anumit numar de secunde dupa care un apel a fi preluat sau puteti adauga optiunea de a raspunde apelului folosind butonul de volum al castilor; ultima optiune are legatura cu Voice Control si este disponibila doar pe iPhone 3GS(posibil sa mearga si pe iPhone 3G/2G la care s-a portat Voice Control) si va permite sa deschideti Voice Control prim simpla scuturare a telefonului, chiar si din LockScreen.

Addon-ul este foarte util din punctul meu de vedere, mai ales pe o vreme ca asta cand cu o pereche de manusi nu poti raspunde la telefon, il gasiti in Cydia, are un trial de 7 zile dupa care trebuie cumparat, pretul este de 2.99$.

 • Poison

  interesant, dar cred ca se simte grav la baterie

 • @Poison: Nu`i adevarat, eu am avut versiunea veche si nu se simtea.

 • aliennuteteme

  deci zici ca nu se simnte la bateri?!…folosesti si acum callcontroler?!… eu l-am instalat azi si pana acuma imi pare foarte ingenios si foarte folositor… vorba ta… acum iarna cu manusi pe mana, mie nici nu-mi mai venea sa raspund la tel… 😀

 • @aliennuteteme: Eu nu am simtit nici o schimbare majora la baterie cu versiunea 1.7 inca, abia azi am pus-o, ramane zilele astea sa vad ce si cum.

 • energising

  aplicatia asta poate sterge individual apelurile ? Ma intereseaza o aplicatie gen.

 • @energising: Din cate stiu eu da, mai gasisem una asemanatoare dar am uitat cum se cheama, daca imi aduc aminte te anunt.

 • energising

  Am rezolvat.
  Vechiul iLog care se regasea in Installer acum se numeste MobileLog si poate fi gasit free in sursa celor de la BeyouriPhone din Cydia.
  merci.

 • Puiu stefan

  Zaone mCoolphone se numeste cealalta aplicatie…mi se pare mai ok mcoolphone…eu pe aceasta o folosesc..