TomTom 1.3 aduce Live Traffic si Google POI search

Dupa cum prea bine stiti deja, zilele acestea se desfasoara in San Francisco editia din 2010 a MacWorld, o conferinta internationala in care cele mai mari compatnii din lume vine sa prezinte diverse produse hardware/software. Editia de anul acesta a adus cateva surprize foarte interesante cum ar fi anuntul Opera cu privire la Opera Mini pentru iPhone cu suport flash, dezvaluirile privind posibila lansare a unei versiuni de Microsoft Office pentru iPad, Navigon 1.5, si iata ca in aceasta dupa-amiaza anuntul celor de la Tom Tom cu privire la lansarea versiunii 1.3 a celebrei aplicatii pentru navigatie dedicate iPhone-ului.

TomTom 1.3 va veni cu Live Traffic support probabil disponibil initial doar in SUA si doar pe baza de abonament, Google POI(puncte de interes) search care va fi disponibil gratuit ca parte a update-ului si multe alte noutati. Versiunea 1.3 va fi lansata in cel mult 2-3 saptamani si din declaratiile Vice Presedintelui de Marketing Tom Murray, TomTom a luat in considerare foarte multe dintre doleantele clientilor cu privire la aplicatie si au o lista destul de lunga de imbunatatiri si functii pe care urmeaza sa le implementeze in versiunea 1.3 a aplicatiei.

Salut noua versiune a aplicatiei insa acoperirea pentru Romania este practic inexistenta, stiu ca in versiunile pentru Symbian TomTom se tine destul de bine in ceea ce priveste acoperirea Romaniei insa aplicatia pentru iPhone nu le face cinste. Credeti ca vom vedea vreun update in ceea ce priveste acoperirea Romaniei?

Articolul precedentMicrosoft Office in curand pe iPad?
Articolul următorSIMFI – tethering direct prin cartela SIM
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.