MuscleNerd anunta ultrasn0w 0.93 pentru firmware 3.2

Ultrasn0w 0.93 pentru firmware 3.2 sau poate doar un mic tease al lui Musclenerd? Cine stie, cert este ca in imaginea alaturata avem dovada ca baseband-ul 05.12.01 este exploatabil si ca exista sanse destul de bune sa vedem ultrasn0w 0.93 odata cu firmware 3.2.

Anuntul a venit de la MuscleNerd prin intermediul contului sau de Twitter desigur, iar respectivul log a fost postat pe site-ul neoficial al Dev Team unde acestia discuta si publica soft-urile de unlock/jailbreak inainte de lansarea publica.

Stiu ca sunt multi care au noul baseband si si-ar dori sa vada o noua versiune de ultrasn0w care sa le decodeze telefoanele si Dev Team s-ar parea ca ne va veni in ajutor si de data aceasta, ramane de vazut daca Apple va reusi sa acopera gaura pana la lansarea firmware 3.2 sau nu.

Acesta este DOAR un zvon, faptul ca MuscleNerd a publicat respectivul log nu inseamna ca va aparea sigur insa din el ar reiesi ca sansele sunt mari, insa totodata exista sanse sa fie doar un foc de paie, asa ca nu va faceti sperante inca.