MuscleNerd anunta ultrasn0w 0.93 pentru firmware 3.2

Ultrasn0w 0.93 pentru firmware 3.2 sau poate doar un mic tease al lui Musclenerd? Cine stie, cert este ca in imaginea alaturata avem dovada ca baseband-ul 05.12.01 este exploatabil si ca exista sanse destul de bune sa vedem ultrasn0w 0.93 odata cu firmware 3.2.

Anuntul a venit de la MuscleNerd prin intermediul contului sau de Twitter desigur, iar respectivul log a fost postat pe site-ul neoficial al Dev Team unde acestia discuta si publica soft-urile de unlock/jailbreak inainte de lansarea publica.

Stiu ca sunt multi care au noul baseband si si-ar dori sa vada o noua versiune de ultrasn0w care sa le decodeze telefoanele si Dev Team s-ar parea ca ne va veni in ajutor si de data aceasta, ramane de vazut daca Apple va reusi sa acopera gaura pana la lansarea firmware 3.2 sau nu.

Acesta este DOAR un zvon, faptul ca MuscleNerd a publicat respectivul log nu inseamna ca va aparea sigur insa din el ar reiesi ca sansele sunt mari, insa totodata exista sanse sa fie doar un foc de paie, asa ca nu va faceti sperante inca.

Articolul precedentExploit pentru baseband 05.12.01 gasit de MuscleNerd
Articolul următorBrothers in Arms 2 : Global Front disponibil in AppStore
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.