Infiniboard in curand in Cydia Store

Infiniboard, aplicatia prezentata de mine cu aproape 2 saptamani in urma, produsa de chpwn(un membru al Dev Team) care a facut alte aplicatii pentru customizarea interfetei iPhone OS/multitasking cum ar fi : Infinidock, Proswitcher este programata pentru a fi lansata in versiunea beta in Cydia Store vineri.

Infiniboard este o aplicatie care va permite sa faceti scroll vertical printre aplicatiile din Springboard, fiind un tweak foarte util pentru cei care au instalat un numar mare de aplicatii si s-au saturat sa treaca pagina cu pagina pana sa ajunga la aplicatia dorita.

chpwn a mentionat totodata ca Infiniboard va fi compatibila cu Overboard, Iconoclasm si FCSB insa trebuie sa aveti mare grija deoarece in versiunea beta este foarte foarte posibil ca aplicatia sa contina buguri ce ar putea afecta telefonul si ca rezultat ar duce la necesitatea de a face restore.

Anyway, dupa cum spuneam Infiniboard va aparea in versiunea beta vineri dar nu va fi gratuita, daca o doriti trebuie sa scoateti din buzunar 1.99$.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Souf0HUy56k[/youtube]