F0recast 1.0.4 update

F0recast, aplicatia developerul iH8sn0w, care printre altele a creeat si sn0wbreeze/iREB pentru iPhone/iPod Touch, a fost updatata zilele acestea la versiunea 1.0.4 care aduce o imbunatatire foarte importanta.

Daca nu stiati, F0recast este un program pentru Windows care va spune daca iPhone/iPod Touch-ul vostru poate fi decodat si cu ce tool puteti face asta, dar totodata va spune daca device-ul vostru are bootrom nou sau nu si daca poate fi jailbroken complet sau aveti parte de un tethered jailbreak.

Modificarea adusa de F0recast 1.0.4 tine de sistemul care verifica daca telefonul vostru are bootrom nou sau nu, prin implementarea unui nou cod care verifica telefoanele, iar acum mie cel putin imi afiseaza corect faptul ca telefonul meu are bootrom vechi si poate fi jailbroken complet.

Desi eu nu il consider 100% corect este un program care va poate oferi informatii cu o exactitate  de peste 50% deci este de luat in seama insa cea mai buna metoda de a testa daca un telefon are bootrom nou sau nu este sa ii faceti jailbreak si sa ii dati reset, daca intra in sistem singur nu are, daca afiseaza logo-ul iTunes dupa reset atunci in mod sigur are. Tineti minte ca vorbim doar de iPhone 3GS/iPod Touch 2G/3G(bootrom nou).

Forecast 1.0.4 poate fi downloadat de aici : [download id=”30″]

Articolul precedentInfiniboard in curand in Cydia Store
Articolul următorLansarea iPad-ului amanata?
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.