F0recast 1.1 update

F0recast, aplicatia lui iH8sn0w care va ofera informatii in legatura cu iDevice-ul vostru vostru si va spune daca punteti sau nu sa va decodati/jailbreak-uiti iPhone/iPod Touch-ul a fost updatata astazi la versiunea 1.1.

Anuntul a venit prin intermediul contului de pe Twitter al lui iH8sn0w si dupa scrie acolo, update-uri adauga un nou sistem de verificare a telefoanelor pentru a imbunatati acuratetea sistemului si in final sa va spuna cu exactitate daca telefonul vostru are bootrom nou sau nu si daca pe versiunea de firmware instalata puteti face jailbreak sau daca baseband-ul vostru este compatibil cu vreun soft de decodare existent. Pe langa imbunatatirea sistemului de depistare a terminalelor cu bootrom nou, iH8sn0w a introdus un nou camp denumit “Jailbreakable?” si daca acolo scrie YES inseamna ca puteti face jailbreak, daca scrie NO atunci nu puteti face jb.

Va reamintesc ca F0recast nu este cel mai sigur program deoarece chiar si prin acest update sunt sigur ca nu va detecta 100% toate terminalele cu bootrom nou. Totodata revin cu precizarile urmatoare : iPhone 3GS NU poate fi jailbroken pe firmware 3.1.3 si baseband-ul 05.12.01 NU poate fi decodat indiferent de firmware.

Puteti downloada F0recast 1.1 de aici : [download id=”34″]