Prima Pagina baseband 05.12.01 F0recast 1.1 update

F0recast 1.1 update

F0recast, aplicatia lui iH8sn0w care va ofera informatii in legatura cu iDevice-ul vostru vostru si va spune daca punteti sau nu sa va decodati/jailbreak-uiti iPhone/iPod Touch-ul a fost updatata astazi la versiunea 1.1.

Anuntul a venit prin intermediul contului de pe Twitter al lui iH8sn0w si dupa scrie acolo, update-uri adauga un nou sistem de verificare a telefoanelor pentru a imbunatati acuratetea sistemului si in final sa va spuna cu exactitate daca telefonul vostru are bootrom nou sau nu si daca pe versiunea de firmware instalata puteti face jailbreak sau daca baseband-ul vostru este compatibil cu vreun soft de decodare existent. Pe langa imbunatatirea sistemului de depistare a terminalelor cu bootrom nou, iH8sn0w a introdus un nou camp denumit “Jailbreakable?” si daca acolo scrie YES inseamna ca puteti face jailbreak, daca scrie NO atunci nu puteti face jb.

Va reamintesc ca F0recast nu este cel mai sigur program deoarece chiar si prin acest update sunt sigur ca nu va detecta 100% toate terminalele cu bootrom nou. Totodata revin cu precizarile urmatoare : iPhone 3GS NU poate fi jailbroken pe firmware 3.1.3 si baseband-ul 05.12.01 NU poate fi decodat indiferent de firmware.

Puteti downloada F0recast 1.1 de aici : [download id=”34″]

LIKE
Articolul anteriorWhatsApp 2.5.2 update
Urmatorul articoliPad disponibil pentru pre-comanda
 • CoSSmiN

  mie la Jailbreakable imi scrie YES (Always)

 • @CoSSmiN: Daca ai firmware 3.1.3 si 3GS sigur o sa zica NO.

 • CoSSmiN

  @zaone: nu nu zaone am 3g 3.1.2 🙂

 • TazMan

  Iti fac eu jailbreak la 3.1.3 , ai email-ul meu in comment si ma poti contacta sa iti zic cum merge:)

 • @TazMan: La iPhone 3GS? Fara custom firmware? Ah, am vazut acum despre ce e vorba, e un fel de bisnitareala nu?

 • Mrc

  si mie la Jailbreakable imi scrie YES (Always) , am incercat in toate modalitalite sa fiu al naibi daca reusesc am 3g 3.1.3 baseband 05.12.01, nu vreau decat jailbreak…………dar nu mergeeeeeeeeeee

 • @Mrc: Merge pe 3G cu firmware 3.1.3 insa doar cu redsn0w 0.9.4 de aici : http://www.zaone.ro/2010/02/03/redsn0w-0-9-4-lansat-acum-1-ora-tutorial-de-jailbreak/

 • Mrc

  @zaone: Ms mult de tot am reusit cu redsnow 3.1.3 jailebreak 😀

 • @Mrc: Cu placere.

 • Chitzy

  Fratilor am si eu o intrebare…sunt in aer cu FW asta de pe la IpodTouch 3G MC model. Inainte sa fac Upgrade la 3.1.3 am avut facut Jailbrake pe 3.1.2 cu Cidia instalat si etc, insa nu stiu daca an salvat pe serverul ala ciudat SHSH care nici macar nu stiu ce inseamna. Stiu (am citit pe niste forumuri) ca daca am apasat la instalare “yes make my life easyer”, inseamna ca mi-a salvat SHSH (ce mama lui o fi). Deci pls descurcati-ma ca nu mai inteleg nimic. Cum aflu si eu daca mi-a salvat tampenia aia si cum fac downgrade iar la 3.1.2 plsss need help. Nu mai inteleg nimic stau calare pe forumurile lui Geohot si dev team si Musclenerd si Ihatesnow si etc etc etc ca au aparut ca ciupercile toti hackerii dar nu reusesc sa ma prind care-i faza cu Baseband-ul ala daca e cumva vorba si de Ipod Touch si daca pot face downgrade, cum aflu ce baseband am si cum ii dau restore si etc. Pls unu mai priceput sa ma contacteze pe adresa de mail sa facem amandoi un test sa vad daca incep sa ma prind si eu cu baseband si shsh. ms anticipat. Adresa de contact Razna_chitzy@yahoo.com Ms mult

 • @Chitzy: Daca nu ai Cydia instalata singura metoda de a verifica daca ai sau nu SHSH pentru 3.1.2 pe serverul lui saurik este sa treci prin procesul de downgrade pe care il gasesti aici : http://www.zaone.ro/2010/02/05/tutorial-cum-sa-faci-downgrade-de-la-firmware-3-1-3-la-3-1-2/ .
  Baseband-ul e doar pentru iPhone si nu astepta sa te contacteze nimeni pe e-mail deoarece in mod sigur nu o va face nimeni.

 • Chitzy

  K. O sa incerc diseara cand ajung acasa sa vad daca nu cumva am asteptat degeaba pana acum si totusi puteam face Downgrade. Ar fi superb sa reusesc. Ms Zaone 😛

 • @Chitzy: Cu placere, ai grija ca trebuie sa urmezi pasii indeaproape altfel s-ar putea sa primesti eroare ca nu poti face restore chiar daca tu defapt poti.

 • Pingback: Avertisment : salvati SHSH-uri pentru firmware 3.1.3! | Noutati iPhone - tutoriale jailbreaking, unlock, customizare, jocuri.()

 • Pingback: Tutorial: Downgrade baseband 06.15.00 pentru iPhone 3G()