Conturi false cu geohot si MuscleNerd pe Facebook

Din pacate cu aproape o saptamana in urma a aparut pe Facebook un cont facut de o persoana necunoscuta care se dadea drept MuscleNerd si prin acel cont incerca sa raspandeasca informatii false despre activitatea viitoare a Dev Team si programele pentru jailbreak/decodare ce ar urma sa iasa.

MuscleNerd a incercat sa convinga echipa administrativa de la Facebook ca respectiva pagina este falsa insa nu a avut succes, cei de la Facebook nu i-au dat crezare si pagina a ramas activa in continuare si e putin ciudata atitudinea Facebook de a permite furtul de identitate in cadrul retelei de socializare. Deocamdata MuscleNerd nu a confirmat/infirmat ca respectiva pagina a fost inchisa asa ca daca sunteti utilizator de Facebook aveti grija sa nu luati in considerare ce se vorbeste pe respectiva pagina deoarece MuscleNerd nu are nici un fel de cont pe Facebook.

Din pacate MuscleNerd nu a fost singurul atins de aceasta proble,a acum 2 zile a aparut o pagina “oficiala” a lui geohot, pagina in care se raspandeau informatii ca geohot ar lucra la o solutie de jailbreak pentru firmware 3.1.3.

Din pacate pentru cei cu firmware 3.1.3 in telefon si aceasta pagina este falsa, geohot a raspuns foarte rapid cu un mesaj pe Twitter prin care anunta ca respectiva pagina este 100% deci cel mai probabil intentiile sale in legatura cu firmware 3.1.3 raman aceleasi, adica nu va lucra la nici o solutie de jailbreak/decodare.

In concluzie nu luati in considerare nici o astfel de pagina daca nu gasiti aici nici un fel de informatii despre ea, singurele surse de informatii 100% sigure sunt conturile oficiale de pe Twitter ale lui geohot si MuscleNerd.

Pana una alta asteptati greenp0ison deoarece aceasta va fi solutia de jailbreak pentru iPad si poate va fi lansat si pentru iPhone/iPod Touch.