Mirror\’s Edge, Skate it si FIFA South Africa 2010 pentru iPhone

Zilele acestea la Londa EA Games tine o conferinta in care va prezenta noile sale jocuri ce urmeaza sa apara anul acesta atat pentru PC/console/terminale mobile. Pana acum pentru iPhone/iPod Touch au fost prezentate : Mirror’s Edge. Skate IT, FIFA South Africa 2010, The Sims World Adventures si Sim City, iar in zilele urmatoare EA Games va prezenta restul creatiilor din portofoliul sau. Sa vedem cum arata fiecare, gratie celor de la iSpazio care sunt prezenti la eveniment :

Mirror’s Edge

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=q-e26ylxOKw[/youtube]

Mirror’s Edge a fost prezentat de mine cu ceva timp in urma, versiunea pentru iPhone/iPod Touch este un port al celei de pe PC si dupa cum vedeti din video jocul arata foarte bine din punct de vedere grafic iar controlul pare destul de accesibil chiar si pentru cei care nu sunt obisnuiti cu touchscreen-ul. Cam atat deocamdata despre joc, nici o vorba despre data lansarii ori alte detalii.

Skate IT

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-xUIiaXaE20[/youtube]

Skate It, un alt joc prezentat de mine cu ceva timp in urma, este un skateboarding game in care va asumati rolul unui skateboarder si va faceti o cariera folosind placa drept instrument. Jocul este destul de bine gandit, foarte multe tricks-uri, grafica destul de ok si un control decent, dar avand in vedere ca a fost anuntat un joc pentru iPhone/iPod Touch din seria Tony Hawk mai are vreo relevanta Skate IT?

FIFA South Africa 2010

Un joc special facut pentru cupa mondiala din Africa de Sud ce se va desfasura in vara acestui an, ca si grafica pare destul de ok, ramane de vazut cum se descurca la gameplay/control deoarece FIFA 2010 lansat de EA Games anul acesta nu a avut impactul pe care si l-ar fi dorit compania.

So, care din acestea va intereseaza mai mult?