blacksn0w pentru firmware 3.1.3

In poza alaturata aveti un tweet al unui necunoscut care vorbeste despre o versiune hacked de blacksn0w care functioneaza si pe firmware 3.1.3. Respectivul i-a dat un mesaj lui iH8sn0w cerandu-i sa il introduca in sn0wbreeze pentru ca utilizatorii cu baseband 05.11.07 sa poata trece cu ajutorul unui custom ipsw la firmware 3.1.3.

Deocamdata nu se stie daca acea versiune de blacksn0w functioneaza corect cu firmware 3.1.3 asa ca trebuie sa asteptam testele lui iH8sn0w pentru a avedea daca vom putea folosi blacksn0w pe firmware 3.1.3 insa revin cu idea de mai sus, DOAR utilizatorii cu baseband 05.11.07 il vor putea folosi, cei cu baseband 05.12.x NU vor putea folosi blacksn0w.

Daca blacksn0w poate fi modificat pentru a functiona pe firmware 3.1.3, poate exista sanse ca si blackra1n sa poata fi portat insa deocamdata ramane de vazut ce spune iH8sn0w despre blacksn0w.

Articolul precedentBiteSMS 4.7 beta 3 acum in Cydia
Articolul următorMirror\’s Edge, Skate it si FIFA South Africa 2010 pentru iPhone
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.