Cateva sute de mii de iPads pre-comandate

Se pare ca iPad-ul a avut vanzari mult mai mari decat m-as fi asteptat eu si multi altii, compania din Cupertino primind cateva sute de mii de pre-comenzi din ziua lansarii si pana ieri, desigur in acestea neincluzand cererile de a ridica produsul dintr-un Apple Store in ziua de 3 aprilie cand vor fi disponibile.

Aceeleasi surse sustin ca vanzarile iPad ar putea depasi vanzarile pentru iPhone 2G din primele luni dupa aparitia acestuia pe piata, Apple vanzand atunci nu mai putin de 1.2 milioane de terminale la 3 luni dupa lansare, cifra pe care analistii spun ca iPad-ul o va depasi mai ales ca la sfarsitul lunii aprilie urmeaza sa apara si modelele dotate cu 3G.

Apple has sold hundreds of thousands of the device, say people familiar with the matter. One of these people said Apple could sell more iPads in its first three months than it sold iPhones in the three months after the smart phone’s debut.

Pana una alta Apple lucreaza din greu pentru a incheia contracte cu marile companii TV si media pentru a aduce posesorilor de iPad posibilitatea de a downloada showurile favorite direct in device sau de a primi revistele si ziarele favorite contra cost prin intermediul iPad-ului.