blacksn0w RC2 si o aplicatie care rezolva problema cu WiFi

Despre blacksn0w si compatibilitatea cu firmware 3.1.3 am mai vorbit si va reamintesc ca blacksn0w RC2 este o versiune modificata a programului original dar care acum este compatibila cu firmware 3.1.3 si mai mult decat atat rezolva problemele cu WiFi pe care unii utilizatori le raportau dupa instalarea blacksn0w.

Pana acum cei care au lucrat la modificarea programului asteptau unda verde de la geohot pentru a-l face public iar cum acesta si-a dat consimtamantul ieri, astazi este disponibil in Cydia blacksn0w RC2, pentru a-l adauga trebuie sa introduceti sursa : http://cydia.pushfix.info si sa instalati blacksn0w RC2(mersi Poison). O faceti pe propria raspundere, eu nu l-am testat si NU ma fac responsabil de efectele negative care le are asupra telefonului vostru! Totodata va reamintesc ca aceasta versiune de blacksn0w functioneaza DOAR cu baseband 05.11.07, nu functioneaza cu nici o alta versiune.

Fix WiFi Test App este o aplicatie pentru iPhone special facuta pentru utilizatorii care au instalat blacksn0w iar dupa restart au constatat ca au probleme cu conexiunile WiFi. Daca nu vreti sa instalati versiunea RC2 a blacksn0w atunci puteti incerca aceasta mica aplicatie pentru a corecta probleme cu retelele wireless.

Aplicatia poate fi instalata din acelasi repo ca si blacksn0w RC2 si functioneaza in felul urmator : daca constatati ca telefonul vostru nu recunoaste retelele WiFi atunci deschideti aplicatia din SpringBoard, aceasta va face un respring iar cand telefonul isi va reveni ar trebui sa va mearga WiFi-ul normal.

Ambele sunt gratuite si poti fi instalate din Cydia din repo-ul : http://cydia.pushfix.info.