blacksnow functioneaza pe firmware 3.1.3

Ieri va spuneam ca exista o versiunea hacked de blacksn0w care este compatibila cu firmware 3.1.3 doar ca pentru moment nu exista foarte multe informatii in legatura cu functionalitatea acestei versiuni modificate a programului. Iata ca astazi au aparut si primele informatii solide in legatura cu aceasta versiune de blacksn0w, se pare ca programul a fost refacut de msftguy, un nume complet necunoscut in lumea hacking-ului dar care totusi a reusit sa desfaca munca lui geohot si sa faca blacksn0w compatibil cu firmware 3.1.3 dar pe langa asta a facut ceva foarte important, a reusit sa rezolve problemele cu WiFi cauzate de instalarea blacksn0w pe iPhone 3GS.

Faptul ca blacksn0w functioneaza pe firmware 3.1.3 a fost confirmat si de developerul aplicatiei PushFix de la pushfix.info, developer care lauda munca lui msftguy pentru extinderea compatibilitatii programului blacksn0w si pentru firmware 3.1.3 dar mai ales pentru rezolvarea probmelei cu WiFi. Acelasi developer de la pushfix.info a aplicat fix-ul pentru WiFi si pe versiunea pentru firmware 3.1.2 a blacksn0w si a raportat ca functioneaza fara probleme.

Faptul ca programele functioneaza si chiar mai bine decat inainte este clara, problema e ca ambii developeri tin pentru ei aceste versiuni modificate a blacksn0w in asteptarea unei pozitii oficiale a lui geohot care momentan este de negasit si sincer sa fiu nu se stie cand va iesi la lumina pentru a vedea modificarile aduse pentru blacksn0w. Cert este ca posesorii de iPhone 3G/3GS cu baseband 05.11.07 pot face decodare cu blacksn0w pe firmware 3.1.3 daca aceste softuri vor fi publicate, problema este ca nu se stie cand sau daca vor fi publicate.

TUTORIAL INSTLARE blacksn0w pentru firmware 3.1.3

Diseara voi posta un tutorial care va va invata cum sa modificati blacksn0w pentru a fi compatibil cu firmware 3.1.3.