SpringBoard Rotator gata de lansare si BiteSMS 4.7 beta 3c

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cY3ckIDeKT0[/youtube]

SpringBoard Rotator se apropie cu pasi repezi de lansarea in Cydia, in cursul serii trecute developerul aplicatiei facand anuntul ca totul este pregatit pentru a trimite aplicatia la saurik spre adaugare in Cydia iar in week-end aceasta va fi cu siguranta disponibila pentru download. Mai mult decat atat, developerul a anuntat in premiera ca pretul pentru SpringBoard Rotator va fi de 2$, o suma acceptabila pentru ce poate aplicatia.

SpringBoard Rotator va fi compatibil cu iPhone 3G/3GS si toate modelele de iPod Touch, probabil si cu iPhone 2G insa deocamdata n-am gasit nici o informatie in acest sens. In ceea ce priveste aplicatiile compatibile deocamdata se stie despre : Iconoclasm, Five Icon Dock, Infiniboard, Shrink si inca cateva, deci nu cred ca veti avea probleme deosebite in a rula aplicatia.

So, nu mai ramane decat sa va anunt cand o puteti gasi in Cydia.

BiteSMS a primit astazi un nou update care aduce aplicatia la versiunea 4.7 beta 3c care aduce o serie de noutati si desigur bug fixes insa per total trebuie remarcata rapiditatea cu care se misca developerii acestei aplicatii avand in vedere ca la aproape fiecare 3-4 zile apare cate un nou update in Cydia.

Iata ce aduce nou BiteSMS 4.7 beta 3c :

  • Quicklist : au fost schimbate culorile pentru afisarea iconitei in Statusbar;
  • Rezolvarea unui bug care cauza crash-uri aleatorii in versiunea anterioara;
  • Au fost rezolvare problemele cu tastatura;
  • Modificari aduse tastaturii din QuickList.

BiteSMS 4.7 beta 3c poate fi downloadat din repo-ul : www.bitesms.com/cydia/beta4.7 insa aveti grija pentru ca e o versiune beta si va poate strica telefonul.

Licenta pentru BiteSMS costa 8.49€ insa in luna martie puteti cumpara aplicatia cu o reducere de 30%, adica la pretul de  6.27€ sau puteti cumpara SMS-uri in valoare de 4€ de pe site-ul BiteSMS si primiti o licenta valabila 1 an de zile.

1 COMENTARIU