Dev Team ia in ras iPad si cand vom avea un nou jailbreak

Este 1 Aprilie si Dev Team ia in ras iPad-ul prin publicarea unor “informatii confidentiale” in legatura cu urmatorul iPad care ar urma sa fie mai mic decat actuala versiune pentru ca o persoana normala sa o poata purta asupra sa, dar va avea si un chip care va permite utilizarea sa ca si telefon.

Desigur, doar o “mica gluma” a celor de la Dev Team, gluma care totusi vine intr-un moment de tensiune deoarece foarte multe persoane sunt intr-o situatie neplacuta si anume aceea de a nu putea sa faca jailbreak terminalelor cu firmware 3.1.3. In aceasta categorie intra posesorii de iPhone 3GS si iPod Touch 3G care nu au SHSH salvat in Cydia.

Saptamana aceasta v-am prezentat 2 solutii de jailbreak : una a lui geohot si cealalta a lui comex, din pacate a fost vorba doar de 2 video-uri in care erau demonstrate 2 jailbreak-uri complete pe telefoanele cu bootrom nou, si nu un program care sa implementeze acest lucru.Stiu ca sunt foarte multi nerabdatori care asteapta un jb pentru 3.1.3 si una dintre aceste solutii va fi cu siguranta implementata pentru a face jailbreak noului iPad iar dupa publicarea jailbreak-ului, dupa cum a spus si MuscleNerd, orice versiune de jb va putea fi aplicata si pe firmware 3.1.3.

In concluzie, sambata vor fi livrate iPad-urile, si e foarte probabil ca saptamana viitoare sa avem si primele videos cu jailbroken iPads, iar de aici nu va mai dura mult pana va aparea prima solutie pentru untethered jailbreak.