BlackPad – iPad killer de la RIM

Ieri Apple a anuntat ca a vandut tableta iPad cu numarul 1 milion iar asta a starnit putin competitorii din moment ce exista informatii care sustin ca Research in Motion(RIM), compania care produce telefoanele BlackBerry, ar lucra la o tableta aseamanatoare cu iPad insa mai mica si mai subtire decat aceasta.

Sursa sutine ca o persoana din interiorul RIM a confirmat existenta acestui proiect, tableta urmand sa se numeasca : BlackPad ori Cobalt, ar urma sa foloseasca o versiune modificata a BlackBerry OS si ar putea fi prezentata anul viitor cand Apple va lansa cel mai probabil o noua generatie a tabletei iPad.

Pana acum nimeni nu a reusit sa faca un iPhone/iPod Touch killer insa incercarea moarte nu are si RIM a pus ochii pe iPad, totusi sa nu uitam de HP Slate care se anunta a fi o tableta interesanta insa proiectul a fost oprit saptamana trecuta asa ca e foarte posibil ca si aceasta “BlackPad” sa fie doar o incercare a celor de la RIM de a atrage putin atentia asupra lor.

Eu sunt de parere ca orice tablete ar iesi tot iPad ar fi cea mai buna si nimeni nu va reusi sa faca vreo iPad killer, ca si in cazul iPhone/iPod Touch. Voi ce parere veti?