Cartele activare iPhone

Stiu ca sunt destui printre voi care nu au cartela operatorului de telefonie pe care e codat iPhone-ul asa ca puteti intra pe acest topic pe forum si discutati despre cine si ce cartele are, poate reusiti sa gasiti cartela care va trebuie.

Eu va recomand sa activati INTOTDEAUNA telefonul cu cartela operatorului de telefonie, va scutiti de foarte multe probleme pe care le aduce hacktivarea prin jailbreak, si daca mai cumparati telefoane “aduse” din alte tari cereti si cartela operatorului pe care e codat telefonul.

Daca am facut acest articol pentru a va spune in care topic sa postati va rog SA NU FACETI ALTE TOPICURI PE FORUM cerand cartele. Ori postati aici : https://www.idevice.ro/iphone-help/discutii-generale/cartele-activare-3gs-cerere-si-oferta/ ori nu postati deloc!

Eu nu sunt initiatorul acelui topic si nu coordonez aceasta miscare, totul se face de catre utilizatori de iPhone care au nevoie de anumite cartele pentru a-si activa telefoanele. Prin urmare ma absolv de orice fel de raspundere in legatura cu eventualele probleme ce ar putea aparea, discutati intre voi si rezolvati intre voi problemele, eu va pun la indemana doar un mijloc de comunicare!