Video : Cum sa conectezi un hard disk extern la o tableta iPad

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JB9gQgaVJsw[/youtube]

Kitul pentru conectarea unei camere externe la iPad are probabil mai multe utilitati decat majoritatea si-ar fi imaginat, cel putin asa demonstreaza un entuziast pe nume Max Shay care a conectat un hard disk extern la tabeta sa iPad folosind un cablu usb cu 2 iesiri, un laptop pentru a alimenta hdd-ul si inca un dispozitiv.

Se pare ca tableta iPad nu are destula putere pentru a alimenta un hdd extern si de aceea trebuie o sursa de curent separata insa per total intregul ansamblu este destul de mare si nu prea util in cele mai multe cazuri. Toate transferurile se fac prin SSH deci va trebuie o tableta iPad jailbroken altfel nu puteti face nimic, asa ca ganditi-va bine daca un asemenea montaj va este util sau nu.

Pentru cei interesati exista un tutorial aici.

Articolul precedentGameWheel : volan pentru iPhone
Articolul următorS-au terminat deja biletele pentru WWDC
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.