Zvon : streaming audio prin iTunes

In luna decembrie a anului trecut Apple a chizitionat website-ul Lala.com, un website specializat pe streaming-ul audio, utilizatorii sai putand uploada muzica pe site si apoi accesa si asculta respectivele melodii de oriunde din lume. Lala.com a anuntat ca incepand cu 31 mai site-ul isi va inceta activitatea iar zvonurile spun ca Apple planuieste sa faca foloseasca tehnologia din spatele site-ului Lala.com pentru a oferi utilizatorilor programului iTunes posibilitatea de a-si uploada continutul media favorit pe serverele Apple si a-l accesa foarte usor de oriunde din lume.

Zvonurile spun ca Apple va anunta acest nou serviciu integrat in iTunes in timpul WWDC si odata cu acesta va scoate o noua versiune de iTunes care le va permite utilizatorilor sa beneficieze de aceasta facilitate. In momentul de fata posesorii de produse Apple pot beneficia de serviciul MobileMe care le da posibilitatea de a folosi serverele Apple pentru a-si sincroniza e-mail-urile, documentele, fisierele/etc si a le transfera mai apoi in orice alt PC/Mac.

WWDC-ul de anul acesta se anunta a fi extrem de interesant, insa mai presus de toate sunt iPhone OS 4.0 si iPhone 4G/HD insa desigur ca noul iPhone va fi produsul cel mai asteptat, asta deoarece in ultima vreme au aparut tot felul de dovezi privind noul produs al celor de la Apple si toata lumea este extrem de curioasa sa vada daca tot ce a fost prezentat pana acum este adevarat sau nu.