Noua aplicatie pentru comparat preturi

12

De cateva zile site-ul compari.ro a lansat in AppStore o aplicatie pentru iPhone/iPod Touch prin intermediul careia puteti scana preturile anumitor produse si folosind motorul de cautare compari.ro puteti compara pretul din locatia unde ati gasit produsul cu pretul respectivului produs pe alte magazine online.

Cei de la compari.ro se lauda ca au nu mai putin de 20.000 coduri de bare pentru 400.000 de oferte, majoritatea dintre acestea fiind de electronice si calculatoare, insa baza de date este in continua crestere. Din ce inteleg eu aplicatia ar functiona cam asa : scanati un cod intr-un magazin si verificati respectivul cod prin intermediul aplicatiei, iar daca codul este in baza lor de date veti obtine oferte pentru respectivul produs de la mai multe magazine online.

Eu nu am testat inca aplicatia, dar daca a facut-o cineva il rog sa lase un comentariu cu impresiile sale. Ideea este foarte buna si binevenita in acelasi timp, am vazut aplicatii de acest gen in AppStore-ul din SUA si ma intrebam daca va exista vreun comerciant care va gasi vreo metoda de a implementa o asemenea aplicatie si pentru Romania.

Pentru cei interesati aplicatia poate fi downloadata gratuit din Ro AppStore de aici.