Noi imagini cu carcasa iPhone 4G/HD

Ieri v-am prezentat un mic concept in care aveati infatisata o versiune a iPhone 4G/HD complet alba, atat carcasa din fata cat si carcasa din spate erau albe, iar astazi avem cateva imagini cu carcase reale de iPhone 4G/HD, una alba si una neagra deci acel concept ar putea fi real iar iPhone-ul din acele imagini ar putea fi unul disponibil in magazine din iunie.

Aceste noi imagini vin de la un site din SUA si sunt foarte asemanatoare cu cele aparute pe diferite site-uri chinezesti care vand piese pentru iPhone, deci sunt sanse foarte mari ca aceste imagini sa reprezinte piese pentru iPhone 4G/HD.

Un aspect interesant este reprezentat de modelul prezent deasupra locasului difuzorului, daca va uitati cu atentie la poze veti observa ca acele carcase sunt perforate pentru a permite montarea senzorilor de priximitate in acel loc. E destul de ciudat acest model si pozitionarea senzorilor de proximitate acolo avand in vedere ca pana acum Apple a ales sa ascunda senzorii sub ecran, insa pe de alta parte aici avem un design complet schimbat deci orice e posibil.

Mai sunt aproximativ 2 saptamani pana la startul WWDC si buzz-ul din jurul noului iPhone creste pe zi ce trece, sper ca Apple sa nu ne dezamageasca.