iOS 4 si iPhone 4 vor fi jailbroken!

S-ar parea ca Dev Team are acum un nou obiectiv, acela de a face o solutie de jailbreak pentru iPhone 4 care sa le ofere utilizatorilor posibilitatea de a folosi camera frontala a telefonului pentru a face apeluri video si prin reteaua 3G,  nu doar prin WiFi. Desigur ca asta e doar o mica scuza invocata de ei, oricum iPhone 4 va fi jailbroken si noul chip baseband exploatat, problema e cineva o va face primul si cat va dura pana vor apare primele solutii de jailbreak/decodare.

Pe langa Dev Team si iH8sn0w a anuntat ca a inceput lucrul la o noua versiune de sn0wbreeze si sper ca aceasta noua versiune sa fie disponibila odata cu lansarea iOS 4. Desi sn0wbreeze nu e o optiune chiar atat de grozava si in mod sigur nu va avea o versiune a ultrasn0w compatibila cu iOS 4, totusi va permite celor care nu au nevoie de decodare sa treaca la noul firmware cu un custom ipsw jailbroken.

Nu exista date oficiale pentru lansarea acestor 2 programe, Dev Team a anuntat ca programele sale de jailbreak/decodare vor fi disponibile dupa lansarea iPhone 4 asa ca luati ziua de 24 iunie ca reper pentru o posibila lansare.