Pretul iPhone 4 pe eBay

Era de asteptat ca la nici o zi dupa prezentarea oficiala a iPhone 4 sa vedem si primele anunturi pe eBay privind noul iPhone, din pacate preturile postate in aceste anunturi sunt de-a dreptul colosale, aproape 1200€ sau 975£ pentru versiunea 16 GB a iPhone 4 si peste 1200€ sau 1000£ pentru versiunea de 32 GB.

Sincer sa fiu ma asteptam ca preturile sa fie mari insa ofertele de pe eBay sunt de-a dreptul astronomice, o fi iPhone 4 revolutionar si toate cele insa nu merita sub nici o forma 1200 euro chiar daca vorbim despre o versiune decodata a produsului. Preturile sunt adaptate dupa cele oficiale din Italia deoarece vanzatorul specifica ca va livra telefoanele dupa aparitia lor in Italia iar asta ma sperie deoarece e posibil ca preturile oficial in Europa sa fie neasteptat de mari.

Pana una alta ramane sa vedem ce preturi vor fi pentru Franta/Germania/Marea Britanie si vom sti atunci la ce sa ne asteptam.

UPDATE : Preturile OFICIALE la AT&T sunt IDENTICE cu cele de anul trecut pentru iPhone 3GS adica 599$ pentru modelul de 16GB si 699$ pentru cel de 32GB! Preturile OFICIALE INTERNATIONAL ar trebuie sa fie IDENTICE cu cele de anul trecut!

7 COMENTARII

  1. Preturile ar trebui sa fie indentice cu cele de anul trecut, sau mai mici tinand cont de situatia economica actuala, Apple nu a modificat absolut nimic la ele.