Prima Pagina aplicatii Functioneaza sau nu toate aplicatiile cu iOS 4.0?

Functioneaza sau nu toate aplicatiile cu iOS 4.0?

O intrebare foarte buna pe care am vazut ca o pune din ce in ce mai multa lume pe masura de ora lansarii noului iPhone 4 se apropie. Raspunsul la aceasta intrebare este destul de complicat deoarece compatibilitatea aplicatiile depinde in principal de developeri si nu aveti cum sa stiti daca o aplicatie functioneaza sau nu cu iOS 4.0 pana nu instalati sistemul si o incercati pe telefonul vostru. Eu spre exemplu am dat peste cateva aplicatii care fie nu functioneaza fie functioneaza incorect cu iOS 4.0, spre exemplu jocul PES 2010 nu functioneaza corect cu iOS 4.0 iar alte aplicatii refuza sa ruleze.

Daca instalati iOS 4.0 si anumite aplicatii nu functioneaza corespunzator atunci aveti rabdare pana ce developerii de aplicatii le actualizeaza si le fac compatibile cu iOS 4.0.

  • Bobby

    Dar dacă modificam cu programelul ăla felul in care sfidează firmware-ul?Adică in loc de 4.0. sa arate 3.1.3, deşi e 4.0.In felul acesta vor fi compatibile aplicatiile de pana acum cu 4.0?

  • @Bobby: Nu, e vorba de alt cod, de alte API-uri, trebuie facute mai multe modificari decat atat.

  • Bobby

    Atunci nu merita sa-mi fac update la 4.0.Sper sa fie si unlock la 5.12.01, fără sa ai nevoie de update la 4.0.Sau dacă nu, Ii fac update la 4.0 si api revin la 3.1.3 si i'm fac restore la aplicaţii.Presupun ca basebandul va rămâne unlock in situaţia ast?Nu?