Avertisment de la MuscleNerd

MuscleNerd a lansat in avertisment aseara prin care atentiona posesorii de iPhone 3GS/iPod Touch 3G sa nu faca update la iOS 4.0, in special cei care au folosit Spirit pentru a face primul jailbreak telefonului lor. Din pacate MuscleNerd nu a dat nici un fel de informatii privitoare la aceasta avertizare insa daca aveti un iPhone 3GS sau un iPod Touch 3G ar fi bine sa nu va aventurati la iOS 4.0 inca.

Pentru restul device-urilor nu exista nici un fel de atentionare deci probabil puteti trece la iOS 4.0 fara nici un fel de problema.

Articolul precedentVa iesi o solutie de jailbreak pentru iPhone 3GS pe iOS 4.0?
Articolul următorAplicatii gratuite sau la pret redus 22.06.2010
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.