Avertisment Oficial Emis de Posta Romana pentru Milioane de Romani din Tara

Posta Romana a emis un avertisment extrem de serios pentru milioane de romani din toata tara, iata ce spune in mod oficial institutia romaneasca.

Avertisment Oficial Emis Posta Romana Milioane Romani Tara

Avertismentul oficial emis de Posta Romana pentru milioane de romani din toata tara, are menirea de a aduce in atentia tuturor oamenilor ceea ce ar trebui sa stie cu privire la campaniile de tip phishing al caror scop este de a ne fura datele personale si banii din conturi.

Posta Romana explica mai jos de ce trebuie sa fim extrem de vigilenti cand vine vorba despre campaniile de tip phishing, iar asta pentru ca oricine poate fi pacalit extrem de usor si poate fi lasat fara tot ceea ce are de pret intr-o perioada foarte scurta de timp, din pacate.

Avertismentul de la Posta Romana pentru toti romanii

𝐀𝐓𝐄𝐍𝐓̦𝐈𝐄! 𝐓𝐞𝐧𝐭𝐚𝐭𝐢𝐯𝐞𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐩𝐡𝐢𝐬𝐡𝐢𝐧𝐠 𝐢̂𝐧 𝐧𝐮𝐦𝐞𝐥𝐞 𝐏𝐨𝐬̦𝐭𝐞𝐢 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐢𝐧𝐮𝐚̆!

Fraudatorii cibernetici vizează aleatoriu utilizatorii de internet, trimițând SMS-uri în numele Companiei Naționale “Poșta Română”.

Modul de operare este simplu: aceștia trimit un mesaj care anunță că un colet nu poate fi livrat datorită unor informații incomplete sau a unei adrese inexacte. În SMS este inclus un link ce îndeamnă destinatarul să completeze datele personale și bancare. Când acesta accesează linkul și furnizează informațiile solicitate, banii îi sunt rapid sustrași din cont.

Vă reamintim că Poșta Română operează EXCLUSIV prin intermediul site-ului oficial (www.posta-romana.ro) și a paginii noastre de Facebook. Orice altă variantă de nume care pare oficială NU aparține companiei noastre și ar trebui să vă puna în alertă.

Poșta Română NU solicită niciodată clienților să furnizeze date cu caracter personal, informații bancare confidențiale, numere de card sau coduri PIN. Rămâneți vigilenți și protejați-vă datele personale!