iPhone 4 jailbroken!

comex a descoperit un nou userland jailbreak, asemanator cu cel folosit pentru Spirit, cu ajutorul caruia iPhone 4 a fost jailbroken! Dev Team a preluat exploit-ul si deja lucreaza la a-l transformat intr-o solutie de jailbreak pentru toata lumea, planetbeing reusit sa obtina acces root si SSH pe iPhone 4.

Ceea ce vedeti voi mai sus este un screenshot cu Cydia ruland pe iPhone 4, insa momentan nu pot fi intreprinse prea multe actiuni prin Cydia. Trebuie sa recunosc faptul ca a fost descoperit un exploit mult mai repede decat ma asteptam iar asta e un lucru foarte bun, singura problema e ca Dev Team are obiceiul sa tina lucrurile in loc foarte mult timp asa ca s-ar putea sa treaca o perioada destul de buna de timp pana vom vedea solutia aceasta publica.

UPDATE : planetbeing, cel care lucreaza la dezvoltarea acestui exploit intr-o solutie de jailbreak, tinut sa precizeze ca tot ce au ei acum e departe de a fi o solutie de jailbreak pentru toata lumea si inca nu exista o data la care aceasta solutie de jailbreak ar putea fi lansata asa ca inarmativa cu foarte multa rabdare.

8 COMENTARII

  1. Devteam tine lucrurile in loc pt ca testeaza ce vor sa lanseze, ceea ce nu e rau. Intradevar nu ma asteptam nici eu sa apara asa repede un nou exploit…

  2. Deocamdata nu exista unul public pentru ca posesorii de iPhone 3GS cu bootrom nou sa treaca la iOS 4.0, deci Dev Team se taraie mult, dar de data aceasta au facut bine pentru ca 4.0.1 ce va iesi maine probabil ar putea inchide toate gaurile si ar fi fost un exploit aruncat in vant.

  3. Tin sa cred ca cei care au iPhone 3gs cu bootrom nou,isi vor vedea telefoanele JB-uite pe undeva pe la sfarsitul lunii iulie,asa cum vazusem pe undeva cum ca cel mai bun FW a fost 3.1.3 pentru 3GS acesta aducand o mai buna securitate si mai greu de spart.Tin sa cred ca cei de la Apple se cam apropie de securitatea celor de la Sony oferite consolelor Play Station 3,insa asa cum stim cu totii nimic nu e imposibil de spart,incarcati`va cu nervi de otel si cu multa rabdare pentru ca totul se va rezolva pe parcurs.E destul de frustrant sa auzi de la zi la zi cum altii iti dau sperante,cum ca maine poimaine vom avea X aparat decodat sau cu JB pe el.Inaintea lansarii lui iPhone 4 mai toti se bateau cu pumnii in piept,ca fiecare detine cateun exploit pentru fiecare aparat,acum s-au dat ca racii in spate. Geohot pana nu demult ii placea sa se afiseze in lumina reflectoarelor,acum sta sa priveasca,nu isi mai bate capul,lasand toata treaba pe mana celor de la DevTeam.

  4. gotcha.

    Acuț toti detinatorii de 3GS vor aqvea o noua frustrare: iOS4 care mere ca mortu'.

    Anyways, iPhone 4 a ajuns sa fie "obiect de starnire a curiozitatii". Mult mai cool decat un "obiect de starnire a dorintei"!