BGR ii acuza pe cei de la Apple ca mint in legatura cu e-mailurile trimise de Steve Jobs

Acum cateva zile un american a avut un schimb de replici destul de interesant, posibil, cu Steve Jobs prin intermediul e-mail-urilor, atat de interesant incat a vandut conversatia celor de la BGR pentru a o face publica. Imediat dupa publicarea conversatiei departamentul PR al Apple a anuntat CNN si Engadget spunand ca acele e-mailuri sunt false si ca defapt Steve Jobs nu a raspuns la niciunul dintre ele. Ieri BGR a publicat headerele originale ale mail-urilor culese direct din contul gmail al persoanei care a conversat cu Steve Jobs, si acuza departamentul PR al Apple ca minte in legatura cu autenticitatea e-mail-urilor.

BGR sustine ca daca Steve Jobs nu a raspuns acelor e-mails atunci probabil altcineva a raspuns in locul sau folosind adresa sa de e-mail oficiala. Sincer sa fiu incepe sa devina o telenovela toata treaba asta, intregul articol al celor de la BGR il gasiti aici.

Articolul precedent3G Unrestrictor compatibil cu iOS 4.0
Articolul următorFrash – noua solutie pentru a rula flash pe iPhone
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.