Primul iPhone 4 deblocat de Dev Team

Planetbeing, un membru al Dev Team, are primul iPhone 4 decodat cu ajutorul ultrasn0w, el si MuscleNerd lucreaza de aproape 2 saptamani la solutii de jailbreak/decodare pentru iPhone 4 si iata ca in sfarsit au reusit sa faca transforme exploit-un intr-un soft de decodare pentru iPhone 4. Deocamdata planetbeing e primul om cu un iPhone 4 decodat cu un hack insa sunt sigur ca nu va mai dura mult pana Dev Team va face solutia publica.

Pana una alta Dev Team trebuie sa definitiveze solutia de jailbreak pentru toata lumea si abia apoi vor putea oferi solutia de decodare. Parerea mea e ca solutiile de jailbreak/decodare vor fi disponibile abia dupa aparitia iOS 4.0.1 despre care deocamdata nu exista nici un fel de informatii.

UPDATE : Iata si pozele care confirma ca iPhone-ul lui planetbeing e jailbroken.

12 COMENTARII

  1. super tare dar chiar daca o sa apara solutii de decodare ceea ce va fi un lucru bun pt k o sa fie destule codate in viitor daca ar fi sa mi iau un iphone 4 l as lua neverlocked fara nici o retinere chiar daca dau bani in plus ….imi place mai mult sa l folosesc cand jailbreakuit cand nejailbreakuit……noroc cu devteam si noii sai prieteni hackeri care fac o treaba foarte buna si ii felicit pt asta….

  2. asa credeam din ceea ce ai spus tu mai sus ca se asteapta ca musclenerd sa scoata ceva. si ma gandeam ca planetbeing nu are de gand sa faca un bine comunitatii. sincer daca e vb de donatii pt asa ceva chiar sunt in stare sa ii dau si 100 euro numai sa imi vad telefoanele unlocked.

  3. Nu a aparut nici jailbreakul inca. Scrie in postul de mai sus foarte clar ca DevTeam probabil asteapta lansarea ios 4.0.1 pentru a face publice solutia de Jailbreak si pe cea de decodare.

  4. Sa inteleg ca nu exista solutie de jailbreak ptr iphone 3g 3gs sau 4 inclusiv de unlock pe ios 4 ? Ciudat…am un 3G cu ios4 jailbreak-uit si decodat !:)

  5. Oare unde va sta capu ala a vostru?

    Ego: tu le sucesti exact invers…nu stiu ce e cu tine.

    djcultus: aici e vorba de telefoanele care au plecat din fabrica cu Os 4.0 instalat pe ele, sau de iphone 4 (la aceste telefoane inca nu exista jailbreak)..cum pana mea faci tu jailbreak daca telefonul care il cumperi are 4.0 pe el si nu a fost niciodata jailbreak'uit ???..la tine s'a putut pt e telefonu este mai "vechi" si a avut instalat o versiune mai veche de firmware.